Assurantie portefeuille

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Assurantietussenpersoon, verzekering

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Eén van onze relaties – Assurantie tussenpersoon , gelegen in Zuid Limburg – heeft een aantal jaren geleden besloten om het dienstverband bij de werkgever op te zeggen om een zelfstandige assurantie portefeuille op te zetten. Inmiddels kan gerust gezegd wordend dat dit goed gelukt is en bestaat het huidige klantenbestand uit zowel de particuliere- alsmede de zakelijke klant waarbij risico management voorop staat.


Overig

Om een verdere groei te bewerkstelligen is onze relatie nu op zoek naar een uitbreiding van haar schade-portefeuille. Deze uitbreiding kan zowel via een overname van een “losse” portefeuille maar een overname van een compleet klein kantoor (eventueel met personeel) is zeker ook bespreekbaar. Onze relatie staat ook open voor een tijdelijk samenwerking met de huidige eigenaar zodat deze de verkoop gestaag kan vorm geven. Mocht u voornemens zijn om uw kantoor danwel portefeuille te willen verkopen dan verzoeken wij u om contact op te nemen met ons kantoor. Uiteraard worden alle contacten zeer vertrouwelijk behandeld.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.