Groothandel of industriële onderneming Noord-Nederland

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

Betreft Namens onze cliënt, een ervaren ondernemer met brede interesse, zijn wij op zoek naar een onderneming ter overname. Een onderneming met als kernactiviteit productie/verkoop of groothandel heeft de voorkeur (exclusief food, verpakking, metaal, kunststof, houtverwerking, revisie, tweewielers, wonen, textiel, sportartikelen, huishoudelijk). De product- en marktontwikkeling behoeven zich nog niet op een hoog niveau te bevinden, dit kan als uitdaging opgepakt worden om deze na een bepaalde periode op een hoger niveau te kunnen brengen. De voorkeur gaat uit naar een (familie) bedrijf, waarbij de eigenaar

 geen opvolger (binnen de familie) heeft of

 er nog niet aan heeft gedacht (een deel van) zijn aandelen te verkopen of

 behoefte heeft aan versterking van het management waarvoor hij bereid is een vast (minderheids)belang te verkopen (MBI).


Overig

Werknemers Het over te nemen bedrijf heeft naast de eigenaar minimaal 2 medewerkers in dienst. Locatie De onderneming bevindt zich bij voorkeur in Noord-Nederland met een straal van 70 km rondom Emmen (Drenthe). Klanten Het klantenbestand dient te bestaan uit afnemers in de zakelijke markt, die reeds de producten afnemen (B2B). Omzet De gezochte onderneming is winstgevend met een stabiele winst en omzet van enige omvang met sterke groeipotentie. De afzetmarkt is bij voorkeur Nederland en Duitsland of nationaal met een ambitie te groeien naar internationaal. Opmerking Belangrijk is dat de verkopende partij gedurende een nader af te spreken periode beschikbaar blijft voor kennisoverdracht, introductie bij klanten en inwerken in het bedrijf. Client beschikt over eigen financiële middelen.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.