laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Incasso- / deurwaarderskantoor

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63640 03-04-2017 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Profiel gezocht bedrijf
Voor onze klant zoeken we een onderneming ter overname, waarbij een participatie of andere vorm van samenwerking bespreekbaar zijn. Indicatief 250K-1m omzet en tot maximaal 15 medewerkers. Kernwoorden zijn incasso- en deurwaardersactiviteiten, aangevuld met aanverwante klantcontact-activiteiten zoals debiteurenbeheer.

Het heeft de voorkeur om een bedrijf te vinden met een zelfstandige ondernemer die een zakelijke partner zoekt die voor een stabiele en extra opdrachtenstroom kan zorgen. Op dit moment worden deze services extern ingekocht door onze opdrachtgever.

Locatie is niet relevant, wel dat de onderneming in geheel Nederland kan acteren. Het zwaartepunt van de activiteiten liggen nu rondom Amsterdam.

Onze opdrachtgever
Onze klant is een onderneming met een actief en professioneel callcenter met dienstverlening op het gebied van IP, telecom en aanverwante services zoals hosting, gericht op met name zakelijke relaties in het mkb. Ervaring met dit type klanten is dus essentieel.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij interesse in een nadere kennismaking ontvangen wij graag van u informatie over uw onderneming. Vervolgens zal er een gesprek plaatsvinden met de eigenaar. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29