laatst bijgewerkt op: 24-05-2017

Een onderneming die B2B of B2C opereert

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63639 03-04-2017 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Een ondernemer die zich vooral laat leiden door de kansen die hij ziet. Hij is minder afhankelijk van de sector waar het bedrijf in opereert. Zoekt een onderneming die B2B of B2C opereert, nationaal of internationaal. De gewenste onderneming kent verschillende problemen in een markt die tegelijk veel kansen biedt of groeiende is. Deze ondernemer is in staat om een turn-around te realiseren. Hij is positief ingesteld en daarnaast analytisch genoeg om de kansen waar te nemen en praktisch en no-nonsense genoeg om daarop te handelen. Hands-on dus, maar ook in staat om een team aan te sturen en als leider op te treden. In eerdere functies heeft hij met regelmaat de verkoopfunctie vervult en kan dus op die manier effectief communiceren. Hij is bij voorkeur geïnteresseerd in een volledige overname van een onderneming in dienstverlening. Handel en productie sluit hij echter niet uit. Hij is bereid te reizen of van woonplaats te veranderen.

Persoonlijk profiel:
De persoon
Hij heeft meerdere jaren ervaring in het bedrijfsleven maar ook als ondernemer in de logistiek. Een professional die zijn passie voor cijfers combineert met het ijverige van een ondernemer. In staat om zowel inhoudelijk als op commercieel vlak een organisatie te voorzien van energie.

Werkervaring
Vanaf 2008 een eigen onderneming (samen met zijn broer), verantwoordelijk voor de inhoudelijke zaken
Verantwoordelijk voor institutionele verkoop bij Wallich & Matthes
Vanaf 1999 werkzaam geweest voor ABN AMRO Bank in verschillende back- en mid-office functies binnen de divisie effectenhandel.
 
Opleiding/cursussen
HEAO-BE, doctoraal in bedrijfseconomie

Specialiteit
Ondernemer is in staat om een onderneming procesmatig te doorgronden en aan te sturen. Weet door middel van een doordachte business development strategie een vertaalslag te maken naar concrete acties. Is commercieel aangelegd, een netwerker, financieel breed gevormd en opgeleid.

Profiel gezocht bedrijf
Branche
Dienstverlening (zakelijk, administratief, facilitair, ict)
Handel (groothandel, retail, online)
Logistiek (intermediair, distributie/transport, express)

Karakteristiek
Een stabiele cashflow, recessiebestendig als gevolg van recurring omzet. De onderneming heeft potentie om groot te worden door een (potentiële) groeimarkt. De processen zijn inzichtelijk en in korte tijd te doorgronden.

Type klanten
Bij voorkeur een gespreid klantenbestand, zowel nationaal als internationaal.

Cultuur
Een cultuur waarin mensen serieus genomen worden. No-nonsense. Met de klant centraal. Er wordt gewerkt en naar doelen gestreefd, waardoor een houding van ambitie aanwezig is. Men is resultaatgericht en gemotiveerd. Als bovenstaande er niet is, zal deze ondernemer dit altijd willen creëren. Bovendien kan hij zich kwetsbaar opstellen in een bepaalde situaties.

Regio vestiging
Alle regio’s staan in de belangstelling, behalve het noorden van Nederland. Een internationaal gevestigd of opererend bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Grootte
5 tot 50 fte
 
Levensfase
Een onderneming in een volwassen fase, bij voorkeur een niche.
 
Soort overname
Volledige overname of gedeeltelijke met meerderheidsbelang.

klik hier om te reageren op dit profiel
Tags (trefwoorden)
Ondernemen | kopen | MBO | bedrijfsovername | B2B | B2C


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29