laatst bijgewerkt op: 24-04-2017

Bedrijf in de maakindustrie / machinebouw

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63638 03-04-2017 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Ondernemende doorzetter zoekt ter gedeeltelijke of gehele overname een onderneming in de maakindustrie/machinebouw in de breedste zin, bij voorkeur een eigen product met innovatief karakter. Het bedrijf heeft potentie voor groei/internationaliseren en beschikt over een sterk team van actieve medewerkers in een dynamische omgeving. Het bedrijf heeft behoefte aan een sterke impuls op commercieel/bedrijfskundig vlak en potentie om autonoom, maar mogelijk ook door overnames, te groeien.

De persoon
Pragmatisch, sterk in strategie en zelfstarter. Zowel bedrijfskundig als technisch opgeleid en vele jaren internationale managementervaring. Creatieve en ambitieuze ondernemer, prestatiegericht, denkt buiten de gebaande paden. Flexibel ingesteld, sterke helikopterview maar ook oog voor details. Hij houdt er van om dingen proactief in gang te zetten, mensen te overtuigen en te sturen. Hij is taakgericht, een beslissingnemer en heeft een gezonde dosis realiteitszin.

Werkervaring
Vele jaren diverse zware commerciële managementfuncties vervult met onder andere verantwoordelijkheid in strategie, projectmanagement, business development, herstructurering voor twee Internationale sectoren; industrie (maritiem) en handel (agri/food).

Opleiding/cursussen
HTS
MBA

Specialiteit
Strategie, internationaal netwerk, bedrijfsovernames, corporate management, operational excellence, herstructurering, veranderprocessen.

klik hier om te reageren op dit profiel
Tags (trefwoorden)
MBI | kopen | ondernemen | machinebouw | maakindustrie | te koop


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29