laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Bedrijf in de maakindustrie

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63461 22-02-2017 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.
Omschrijving

Samenvatting profiel
Creatief en inspirerende ondernemer zoekt ter volledige overname een onderneming in de maak- en/of toeleveringsindustrie. De onderneming is bij voorkeur een (innovatief) bedrijf (B2B of B2C) dat haar (eind)product(en) in ‘eigen huis’ of onder eigen regie ontwikkelt en produceert. De producten zijn onderscheidend en bieden toegevoegde waarde en/of een oplossing. Eindgebruiker/consument levert het product een -prettige- beleving op.

Persoonlijk profiel

De persoon
Vindt uitdaging in het zoeken en/of definiëren en vergroten van de onderscheidende kracht van de organisatie. Zorgt voor continuïteit, toegevoegde waarde en focus op kernkwaliteiten. Weet visie en strategie succesvol intern en extern te verkopen en te implementeren. Kan als ondernemer en bedrijfskundige een bedrijf (her)positioneren en mensen (weer) trots op het bedrijf laten zijn. Brengt structuur, ziet nieuwe kansen en denkt ‘out of the box’. Komt uit een ondernemersfamilie.

Werkervaring
Brede ervaring gericht op marketing, sales en algemeen management in diverse branches: FMCG (cosmetica), sanitair, installatiebranche, machinebouw, gezondheidszorg. Internetondernemer.

Opleiding/cursussen
Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

Specialiteit
Van vele markten thuis door brede werkervaring en bedrijfskundige opleiding. Ervaring met initiëren en aansturen van (verander)projecten met collega’s en klanten op alle niveaus. Verbinder en motivator. Ideale persoon om, met respect voor de aanwezige ervaring en bedrijfscultuur, het bedrijf nieuw elan te geven en nieuwe markten/kansen aan te boren.

Profiel gezocht bedrijf
Branche
Non-food consumentenartikelen, die de klant een beleving geven. Nichemarkt kan interessant zijn.
Kan ook een bedrijf in de leisure-sector of een toeleverancier van de zorg zijn.
 
Karakteristiek
De onderneming is actief in een groeimarkt of markt in ontwikkeling. De onderneming heeft de potentie met bestaande assets slimme nieuwe product-marktcombinaties te maken. De kennis van het bedrijf is goed geborgd en niet persoonsafhankelijk. De organisatie is financieel gezond. Werknemersbestand bestaat uit een gezonde mix van lager- en hoger opgeleid personeel. De bedrijfscultuur is te typeren als open, positief en ondernemend. De werknemers zijn gemotiveerd, hebben hart voor de zaak en staan open voor (nieuwe) uitdagingen.
 
Regio vestiging
Midden-Nederland

Grootte
10-50 medewerkers
 
Levensfase
De onderneming heeft een stabiele positie in haar markt verworven en biedt continuïteit, maar ook groeikansen binnen of buiten eigen markt.

Soort overname
Volledige overname. Gefaseerde overname bespreekbaar. Staat open voor buy in met andere ondernemer.
Kandidaat beschikt over ruim eigen vermogen al dan niet ingezet in combinatie met vreemd vermogen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29