laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Technisch bedrijf, niche met groeipotentie

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63074 23-11-2016 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Aandelentransactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Meer dan € 5.000.000 B.V.
Omschrijving

Ondernemende teamplayer met visie zoekt ter gedeeltelijke en/of geleidelijke overname een technisch bedrijf dat (internationale) groeipotentie heeft in een complexe niche-omgeving. Wil - bij voorkeur - samen met bijvoorbeeld de huidige ondernemer en/of diens (beoogd) opvolger/MT, de uitdaging aan gaan om de onderneming te laten groeien naar de volgende fase van markt- en organisatieontwikkeling en daarin te excelleren. Exit situaties van portfoliobedrijven, dan wel verzelfstandiging van een (spin-off) bedrijf onder een grote onderneming hebben ook de interesse.

De persoon
Stimulerend leider, die leeft volgens het credo ‘samen leidt tot meer’. Is een teamplayer en doet de dingen die er écht toe doen door ze aandacht en prioriteit te geven. Sterk ontwikkeld analytisch en oplossend vermogen. Is gepassioneerd om niet-routinematige en complexe vraagstukken aan te pakken om zo betekenisvolle vernieuwing te realiseren. Door de focus om de dingen te doen die belangrijk zijn en vermogen om mensen te enthousiasmeren en te binden, realiseert hij wederzijds houvast en continuïteit. Bovenal is hij een voorbeeld die in staat is zichzelf en anderen uit te dagen het ultieme te geven om iedere keer weer de beste te zijn.

Werkervaring
Succesvolle achtergrond in accountancy met focus op een brede support van DGA-ondernemers. Brede ondernemers- en managementverantwoordelijkheden in onder meer marketing & sales, HRM en finance/operational excellence.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29