laatst bijgewerkt op: 21-04-2017

Technische / handel / productie regio Arnhem

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
63055 18-11-2016 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.
Omschrijving

Resultaatgerichte, no-nonsense ondernemer zoekt een technisch / handels / productie bedrijf dat producten aan zakelijke klanten levert met een onderscheidend vermogen gegenereerd door toegevoegde waarde van medewerkers (know how en advies) en uniekheid (exclusief importeurschap, octrooien, eigen ontwikkeling, maatwerk).

De gezochte onderneming is een volwassen onderneming met een innovatieve bedrijfscultuur en kan in een aantal branches werkzaam zijn (metaal, machinebouw, kunststof, foodsector).
Het bedrijf is bij voorkeur gevestigd binnen een straal van 35 km rondom Arnhem. Werkzame personen tussen de 10-30 mensen.
Het gaat in eerste instantie om een volledige overname. De ondernemer heeft meerdere bedrijven / deelnemingen en beschikt over eigen financiële middelen. De verkoper wil nog enige tijd aan de onderneming verbonden blijven of heeft een zittend management die samen met koper de onderneming kan voortzetten.

Voldoet u niet geheel aan dit profiel dan verzoek ik u toch te reageren. Wellicht past uw bedrijf toch onze opdrachtgever.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29