laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Handelsorganisatie

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62781 16-11-2016 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.
Omschrijving

Te koop gevraagd wordt een handelsorganisatie in lifestyle- en gebruiksvoorwerpen.

De huidige ondernemer is reeds actief als Nederlandse middelgrote producent en handelsorganisatie van hoogwaardige lifestyle- en gebruiksvoorwerpen met een eigen merkenportfolio op het gebied van koffie-, thee-, bar- en wijnaccessoires.

Het bedrijf is internationaal actief en heeft met name de focus op West Europa en Z.O. Azië. De afzet is vooral gericht op online en offline speciaalzaken, grootwinkelbedrijven, warenhuizen en exporteert naar circa 40 landen. Voorts heeft het bedrijf een B2B aanbod voor loyalty programma’s, relatiegeschenken en kerstpakketten.

Zoekprofiel:
Ter versterking van haar positie zoekt opdrachtgever binnen haar competentie en afzetgebieden bedrijven ter overname met een complementaire productportfolio.

Onze relatie komt graag in contact met bedrijven die aan voornoemd profiel voldoen, met een omzetvolume tussen € 0,5 en € 5,0 Mio en geïnteresseerd zijn in een nadere kennismaking ter vaststelling of geïnteresseerde past in het profiel en wederzijdse strategische toekomst doelstellingen.

Procedure:
Reacties worden zeer vertrouwelijk behandeld. Discretie staat hier uiteraard hoog in het vaandel. Mits u reageren via het platform lastig vindt neem dan contact op met het team van Bedrijventekoop.nl.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29