laatst bijgewerkt op: 26-10-2016

Handelsorganisatie lifestyle- & gebruiksvoorwerpen

  • PRINT
profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62781 16-08-2016 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.
Omschrijving

Opdrachtgever:
Is een Nederlandse middelgrote producent en handelsorganisatie van hoogwaardige lifestyle- en gebruiksvoorwerpen met een eigen merkenportfolio op het gebied van Koffie-, Thee-, Bar- en Wijnaccessoires

Het bedrijf doet internationaal zaken in het segment table top, decoration en gifts onder eigen merknamen en private label. De afzet is vooral gericht op online en offline speciaalzaken, grootwinkelbedrijven, warenhuizen en exporteert naar circa 40 landen. Voorts heeft het bedrijf een B2B aanbod voor loyalty programma’s, relatiegeschenken en kerstpakketten.

De Focus in distributie ligt op West Europa en Z.O. Azië.

Zoekprofiel:
Ter versterking van haar positie zoekt opdrachtgever binnen haar competentie en afzetgebieden bedrijven ter overname met een complementaire productportfolio.

Onze relatie komt graag in contact met bedrijven die aan voornoemd profiel voldoen, met een omzetvolume tussen € 0,5 en € 5,0 Mio en geïnteresseerd zijn in een nadere kennismaking ter vaststelling of geïnteresseerde past in het profiel en wederzijdse strategische toekomst doelstellingen.

Procedure:
Indien blijkt dat kandidaat aan het profiel voldoet en een meerjarig positief en duurzaam exploitatie resultaat kan laten zien wordt de procedure opgestart op basis van een ondertekende geheimhoudingsverklaring en met een intentie verklaring het verkenningsgesprek aan te gaan ter vaststelling of een mogelijke overname, met in achtneming van vooraf afgesproken ontbindende voorwaarden, realistisch is.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29