Profiel nr. 105711

Senior Associate Bedrijfsovername (Regio Arnhem)

12/12/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Als Senior Associate werk je als zelfstandig adviseur aan bedrijfsovernames, MBI, MBO en financiering. Samen met ondernemers en investeerders ga je voor een succesvolle transactie, waarbij zowel het financiële resultaat als de menselijke maat relevant zijn. Je opereert als zelfstandig ondernemer maar onder de vlag van een sterk merk. Waarmee je bovendien toegang hebt tot ons netwerk, systemen (CRM, mailing, etc.) en alle relevante services (bijeenkomsten, masterclasses, marketing, facturatie, etc.). 

Je werkgebied is heel Nederland, maar met name in de regio Zuidwest-Nederland zien wij nog volop kansen. Samen met een medeaandeelhouder en belangrijke strategisch partner beschikken wij namelijk over een prachtig kantoor in Arnhem, waar wij graag samen met een ambitieuze associate aan een lokaal team zouden gaan bouwen!  

Wie wij zoeken
• Bij voorkeur werkzaam/woonachtig in het Zuidwesten van Nederland
• Relevante werkervaring als overnameadviseur
• Financieel goed onderlegd met commerciële instelling
• Communicatief sterk en in staat om zelfstandig relaties op te bouwen
• Beschikt over een stevig eigen netwerk


Activiteiten van het bedrijf

Ruim 30 jaar adviseren en activeren wij ondernemers. We begeleiden bij groei/innovatie strategie, aankoop en verkoop van ondernemingen, de realisatie van (en financiering voor) bedrijfsgroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent en het realiseren van opvolging. Ongeacht of ze een bestaande ondernemer, aspirant-ondernemer (MBI-MBO), of investeerder zijn.

 


Onderscheidend vermogen

We staan ondernemers bij met raad en daad op belangrijke momenten in de ontwikkeling van hun bedrijf en we worden gedreven door hun ondernemersgeest en ambitie. We maken ze los van de dagelijkse hectiek en helpen hen bij het definiëren van de toekomst. Onze dienstverlening gaat hiermee verder dan die van een overnameadviseur, we staan veel klanten voor langere tijd bij in de ontwikkeling van hun bedrijf en brengen een focus op waardecreatie.

We spiegelen ons aan de mentaliteit en gedrevenheid van ondernemers. Bewonderen hun lef en leiderschap. En zijn nieuwsgierig naar hun ondernemersverhalen. Want alles begint met mensen en hun visie. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf is diep in onze cultuur verankerd.

Vanuit die basis zetten we onze ervaring, expertise en netwerk optimaal voor ondernemers in. Met ruimte voor intuïtie, creativiteit en nieuwe inzichten. Wij vinden de geschikte (ver)koper of financiële partij, die zowel financieel als persoonlijk de beste klik heeft met onze klant.


Overig

De insteek in de samenwerking met associates is om een win-winsituatie te creëren. Wij bieden je een uitdagende en ondernemende samenwerking als associate. Jij hebt als zelfstandig adviseur toegang tot alle services en netwerken, en tot een ruim kantoor op een aansprekende locatie in Arnhem (en uiteraard tot onze overige kantoren).


Afbeeldingen
Senior Associate Bedrijfsovername (Regio Arnhem)
Regio
Gelderland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
100.000 - 1.000.000
Overname
0 - > 5.000.000