Profiel nr. 104432

Bedrijf met expertise in civieltechnische engineering

28/03/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Meerdere branches

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - > 50

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € > 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € > 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een klein tot middelgroot infrastructuur bureau, ter uitbreiding van het bestaande team. De werkzaamheden bevatten grondwerk en ondergrondse infrastructuur, wegenbouw en kunstwerken en Waterbouw. Het bedrijf draagt bij aan schaalvergroting voor het ingenieursbureau, om daarmee te groeien in haar werkzaamheden welke gefocust zijn op onderzoek, advisering en realisatie bij ruimtelijke ontwikkeling.


Activiteiten van het bedrijf

Een multidisciplinair ingenieursbureau met een integrale aanpak. Het bedrijf is landelijk actief met een sterke positie in de Randstadregio. Het bureau heeft stabiele en positieve bedrijfsresultaten en heeft zowel de financiële slagkracht als de klantenportefeuille op orde voor verdere groei. Met zelfstandig, loyaal, geschoold en kwalitatief hoog personeel met veel ervaring in het desbetreffende kennisgebied, gecombineerd met goed gestructureerde en gedegen bedrijfsprocessen, profileert dit bureau zich als een vooraanstaand bedrijf in haar sector.


Onderscheidend vermogen

Het bureau vindt haar kracht in het samenspel van specialistische kennis onder de grond, met civieltechnische, bouwkundige en planologische kennis bovengronds. Samen met haar klanten werkt het bedrijf toe naar een doelgerichte locatie- of gebiedsontwikkeling. Het bureau beschikt over een groot eigen netwerk. Dit netwerk gecombineerd met stabiele en positieve bedrijfsresultaten biedt een goede partner voor bedrijfsgroei voor beide partijen.


Bedrijf met expertise in civieltechnische engineering
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Type
Te koop gevraagd
Omzet
0 - > 5.000.000
Overname
0 - > 5.000.000