Profiel nr. 72512

Investeerder voor dakkapellen bedrijf met onderscheidend product

21/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

In 2012 zijn we gestart met het ontwikkelen van de dakkapel x, dit naar aanleiding van een aanpassing in de wet en regelgeving voor vergunningsvrij plaatsen van dakramen, daklichten en dakserres. Vanaf dag 1 is het plan geweest om een kant en klaar foutloos product te ontwikkelen welke eenvoudig samen te stellen is. Door de eenvoud van het uiteindelijke product kunnen we extern onderdelen laten produceren om een groei in de vraag aan te kunnen, door de modulaire samenstelling is het mogelijk om groter in te kopen en voorraden aan te leggen om de productie en levering te kunnen garanderen.


Activiteiten van het bedrijf

Productie en verkoop innovatieve dakkapel ; brengt meer daglicht naar binnen dan een dakkapel door de schuine ligging van het glasvlak maar brengt meer ruimte dan een dakraam. Geen vergunning nodig. De dakkapellen worden verkocht aan aannemers/ distributeurs die de markt beleveren  


Onderscheidend vermogen

De dakkapel; is een hoogwaardig daglichtproduct met een hoge isolatiewaarde van Rc 6.0 en is standaard voorzien van FAKRO dakramen, deze zijn bedienbaar aan de onderzijde waardoor u eenvoudig het dakraam kunt bedienen. Aan de bovenzijde zit een ventilatierooster welke met de hand bedienbaar is zodat u voldoende ventilatie in uw nieuwe ruimte heeft. De dakkapel is ook leverbaar met VELUX en ROTO dakramen. Het dak en de zijkanten zijn geproduceerd uit hoogwaardige sandwich panelen met een PIR isolatie RC 6.0 en aan de binnenzijde zijn voorzien van een witte afwasbare toplaag. De buitenzijde van de "dakkapel"is bekleed met Onderhoudsvrij Plastisol zetwerk antraciet RAL 7016 of in ZINK.


Overig

Tevens is de dakkapel vergunningsvrij te plaatsen door de vergunnings regels die sinds 2010 van toepassing zijn en vanaf 1 november 2014 nog eens meer mogelijkheden bieden.


Investeerder voor dakkapellen bedrijf met onderscheidend product
Regio
Gelderland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.