Profiel nr. 72270

Producent/ leverancier van uniek beveiligingsproduct

12/09/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Noord-Brabant
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is producent/leverancier van merksetjes welke zorg dragen voor onuitwisbare (eigendoms)coderingen. Deze merksetjes worden gemaakt en geleverd ter voorkoming van diefstal van eigendommen en voor inventaris doeleinden. De verschillende pasta’s werken op vrijwel alle ondergronden.  

Sinds 1984 actief binnen de security branche en uniek binnen Europa. De onderneming produceert en levert de producten compleet in eigen beheer maar is absoluut niet plaatsgebonden. Het bedrijf ontwikkelt ALLE componenten volledig zelf, van A tot Z. Ze leveren nationaal en internationaal aan vele bedrijven en particulieren.


Activiteiten van het bedrijf

Overdracht website (hoge Google-ranking), domeinnamen, overdracht van voorraad inclusief machines, overdracht van alle “know-How” en overdracht van alle bestaande Nederlandse klanten.

Op dit moment is er geen vast personeel in dienst.


Overig

Geïnteresseerden met affiniteit voor online-marketing kunnen de onderneming naar een hoger level tillen. Tot op heden is er alleen gewerkt met direct mailing waardoor er online enorme kansen liggen om te groeien. De voorbije 6 kalenderjaren is er geen enkele aquisitie gepleegd. Omdat het bedrijf niet plaatsgebonden en er momenteel geen vast personeel in dienst is, is de groeicapaciteit zelf te sturen.

Het betreft een 100% overname, waarbij de huidige eigenaar zich volledig terugtrekt uit het bedrijf.

De huidige eigenaar is 70 jaar, er is geen opvolging dus is het tijd om afscheid te nemen van zijn geesteskind. De huidige eigenaar is bereid om bij overname een maand lang de koper intensief te begeleiden/adviseren. Na deze periode blijft hij bereikbaar voor advies.

Graag alleen bij serieuze interesse reageren. Na een oriënterend gesprek bent u van harte welkom op locatie om verder op de details in te gaan. Overnameprijs: 30.000,= Euro.


Producent/ leverancier van uniek beveiligingsproduct
Regio
Limburg
Branche
Groothandel
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
N.o.t.k.