12/03/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze formule is een landelijk opererende franchise organisatie, die zich richt op het verkopen van Limburgse Vlaaien. Dankzij deze formule kunt u al dertig jaar in het hele land genieten van deze overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dagelijks bakt de bakkerij in het Limburgse Sevenum een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 vestigingen door heel Nederland. Bij deze formule bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie. 


Activiteiten van het bedrijf

Vestiging Veldhoven ter overname. Veldhoven is een gezellige middelgrote stad in Noord-Brabant ten westen van Eindhoven en telt 45.000 inwoners.  De vestiging in Veldhoven is een leuke, relatief eenvoudig te handelen, dagzaak. De vestiging is gelegen in het winkelcentrum City Passage en is gemakkelijk bereikbaar. Tevens verkoopt deze vestiging in Veldhoven ook Boulanger bonbons. De winkel is onlangs naar een nieuwe uitstekende locatie verhuisd en is in de nieuwste  huisstijl uitgevoerd.  


Onderscheidend vermogen

Korte beschrijving 

De formule zoekt een enthousiaste, gastvrije ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt.  


Overig

Interesse? Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Reageer dan snel!


Vestiging versformule
Regio
Noord-Brabant
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000