Profiel nr. 72233

Snel groeiende en goed renderende Arbodienstverlener

23/03/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

  • Utrecht
  • Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Activiteiten van het bedrijf

Het betreft hier een kleinschalige Arbodienstverlener. De onderneming heeft geen werknemers in vaste dienst en er wordt gebruik gemaakt van flexibel inzetbare ZZP-krachten (w.o. enkele bedrijfsartsen en casemanagers). De onderneming maakt sinds 2017 een sterke groei door, dankzij diverse succesvolle acquisities. Ondanks de groei van de afgelopen jaren is men kleinschalig en flexibel gebleven.


Onderscheidend vermogen

Deze Arbodienstverlener kenmerkt zich door de persoonlijke en snelle inzet van diagnostiek & verzuiminterventies. De onderneming heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een goed renderende Arbodienst met een hoge klanttevredenheid en een aansprekende portfolio en diversiteit in branches waarbinnen men actief is. Men is grotendeels regionaal actief (Randstad) met daarnaast enkele landelijke opdrachtgevers.


Overig

Omzetindicatie: De omzet van is de afgelopen jaren gestegen naar € 140.000. De groeiprognose de komende jaren was circa 10 % per jaar, maar is in 2019 al ruimschoots gerealiseerd. De te verwachten EBITDA zal circa € 50.000 bedragen in 2019 en daarna verder stijgen. Reden verkoop: De ondernemers naderen de pensioen-logische leeftijd. Aangeboden: 100% van de aandelen Profiel koper: Deze onderneming is interessant voor strategische kopers. Het bedrijf kan tevens interessant zijn voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van en ervaring in deze sector. Er zijn goede kansen voor een nieuwe energieke ondernemer/ eigenaar om de onderneming verder te laten groeien in omzet en winstgevendheid.


Snel groeiende en goed renderende Arbodienstverlener
Regio
Noord-Holland
Branche
Gezondheidszorg
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.