Profiel nr. 72191

Vlaaien speciaalzaak in winkelcentrum Vlaardingen

02/03/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De vestiging is onderdeel van een landelijke franchiseorganisatie. De organisatie zoekt voor de overname van de vestiging in Vlaardingen een enthousiaste, gastvrije en ondernemende franchisenemer m/v op MBO-niveau met liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit die goed bekend is met de lokale markt. De huidige ondernemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen. De vestiging in Vlaardingen heeft ook zitplaatsen waar je een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee kunt drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!


Activiteiten van het bedrijf

Vlaardingen telt 72.000 inwoners, en de vestiging ligt in het kloppend hart van Vlaardingen in het Winkelcentrum Liesveld. Met het brede winkelaanbod is Liesveld het ideale stuk van Vlaardingen voor alle boodschappen en andere winkelwensen. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt. Regen of zonneschijn, dat maakt niet uit.


Onderscheidend vermogen

Alle grote merken zijn in het winkelcentrum aanwezig. Iedere eerste zondag van de maand bent u van harte welkom op de koopzondag. Met grote regelmaat worden er hartverwarmende evenementen georganiseerd die een verblijf nog leuker maken.


Afbeeldingen
Vlaaien speciaalzaak in winkelcentrum Vlaardingen
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000