Profiel nr. 68189

Prachtige Horeca Unit te koop in Villa ArenA in Amsterdam

17/06/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Op een steenworp afstand van de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het Afas theater ligt deze recentelijk verbouwde horecagelegenheid in de Villa ArenA in Amsterdam Zuid Oost. De ondernemer is al vanaf de start van de Villa ArenA in 2001 huurder van deze unit en is uitgegroeid tot een begrip in, maar ook zeker buiten de Villa ArenA.


Activiteiten van het bedrijf

In deze horecagelegenheid worden o.a. ambachtelijk ijs, een ruim assortiment aan warme en koude broodjes, alle denkbare sappen en smoothies én de allerbeste koffie van de hele Villa ArenA verkocht. Alle producten kunnen worden meegenomen of ter plekke worden genuttigd op het sfeervolle terras.


Onderscheidend vermogen

Deze horeca unit onderscheid zich door het open karakter, de altijd zeer hoge kwaliteit van de producten die allemaal a la minute en voor het zicht van de gast worden gemaakt. De unit staat op een zeer strategische plek op de begane grond in het midden van het atrium. Gasten en medewerkers van de Villa ArenA kunnen s'morgens hier een perfecte cappuccino of latte halen en een heerlijk vers bereid broodje met de lunch. Wanneer er evenenemten zijn rondom de Villa ArenA speelt deze onderneming hierop in door het assortiment uit te breiden voor de gasten die daarna naar een concert of een voetbalwedstrijd gaan. 


Afbeeldingen
Prachtige Horeca Unit te koop in Villa ArenA in Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000