Profiel nr. 68179

Full service communicatieadviesbureau (BtoB) in nichemarkt

16/12/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Reclamebureau, communicatiebureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Full service communicatieadviesbureau (BtoB), voor 90% actief in een nichemarkt met grote communicatiebudgetten, waarin slechts een beperkt aantal bureaus actief is. Het bureau bestaat bijna 18 jaar en heeft zich in die tijd een uitstekende naam en reputatie als kwaliteitsbureau in de betreffende markt verworven. Tevens actief voor klanten in andere markten, met name regionaal. Gevestigd in het westen van het land.


Activiteiten van het bedrijf

Werkt voor een aantal grote namen, zowel multinationals als MKB bedrijven. Tevens actief voor klanten in andere markten, met name regionaal. Het bureau bedenkt samen met de klant de communicatiestrategie en voert deze vervolgens uit. Het bureau is specifiek sterk in direct mail, digitale media en print.


Onderscheidend vermogen

Het bureau is met name gespecialiseerd in een nichemarkt met grote klanten (veelal multinationals, die door heel Nederland gevestigd zijn) met grote budgetten. Grote kennis van die markt is aanwezig bij dit bureau.


Overig

Het bureau heeft naast de volledig meewerkende dga’s een beperkt aantal medewerkers en besteedt het nodige werk uit aan competente en betrouwbare partners in de regio. Gevestigd in het westen van het land. Omzet stabiel tussen € 550.000 en € 600.000, (genormaliseerde) EBITDA 30%. Zeer gezonde onderneming, geen schulden. De aandelen worden aangeboden vanwege leeftijd en gebrek aan opvolging. Een langere overdrachtsperiode ten behoeve van te borgen continuïteit van klantrelaties en omzet is bespreekbaar.


Full service communicatieadviesbureau (BtoB) in nichemarkt
Regio
Noord-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.