13/06/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Namens onze opdrachtgever, een nieuwe onderneming, komen wij graag in contact met een uitvoerend partner t.b.v. onze vastgoedontwikkeling. De onderneming komt voort uit een samenwerking van twee partners in de vastgoedontwikkeling. Kleinschalige transformaties, herontwikkeling van woningbouw, de ontwikkeling van recreatieparken en zorgaccommodaties zijn enkele voorbeelden binnen de activiteit. Zij beschikken gezamenlijk over enkele jaren ervaring en een goed gevulde project portefeuille. Om zich met name te kunnen richten op het binnenhalen van nieuwe projecten zoeken zij met spoed extra ‘handen’ om projecten gezamenlijk vorm te geven.


Activiteiten van het bedrijf

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Jij gaat voor onze droom om vastgoed projecten tot een goed einde te brengen, hier sta je 100% achter en hier ga je voor. Jij wilt impact maken!
  • Je hebt ervaring met het speelveld waarin onze opdrachtgever acteert: Vastgoed ontwikkeling, bouw en aannemers wereld, contact met gemeente en overheid, innovatie, kosten en project calculatie en ict.
  • Jouw kracht is operational excellence. Je bent ijzersterk in het leidinggeven aan en bouwen van een organisatie van een klein aantal complexe projecten naar een middelgrote ontwikkelaar met verschillende formules en projecten met een schaalgrootte van 20-40 mensen. Dit doe je op een manier die past bij de waarden van onze opdrachtgever, te weten no-nonsense, integriteit, collegialiteit, passie en ambitie.
  • Je bent een rasondernemer. Je weet hoe het is om een bedrijf op te bouwen, risico's te nemen en je nek uit te steken. Je houdt van de dynamiek van het ondernemen en ziet het als een groot avontuur.
  • Nog geen ervaring met het ondernemerschap, maar altijd al de sprong willen wagen? Misschien is dit jouw moment! Als jij zeker weet dat je een échte ondernemer bent, vragen we je toch om te reageren.

Onderscheidend vermogen

Waar ga jij je mee bezig houden?

  • Je ontwikkelt beleid en bent verantwoordelijk voor commercie, financiën, development en operatie. Kortom: jij zet de lijnen uit en overziet de gehele pijplijn van projecten en formules.
  • Je stuurt de projecten aan, bent spin in het web van stakeholders, zorgt voor optimale afstemming en stuurt op resultaat..
  • Je maakt rapportages t.b.v. project en directie, analyseert en interpreteert deze en stuurt daarop aan.
  • Je haalt nieuwe (grote) partnerships binnen en bouwt bestaande samenwerkingen uit.
  • Samen met je partners maak je jaarplannen en voert deze uit.
  • Je optimaliseert onze bedrijfsprocessen en voert beleid uit op het gebied van alle stakeholders, marketing/communicatie, klanttevredenheid en toekomstige medewerkers.

Overig

Deelname

Belangrijk is dat je over voldoende reserves beschikt om er de eerste periode van te kunnen leven. Voor het partnerschap wordt een deelname aangeboden van

  1. 16,5% bij een inleg van € 50.000,-, of;
  2. 24,75% bij een inleg van € 75.000,-, of;
  3. 33% bij een inleg van € 100.000,-.

 

Hoe ziet het vervolgproces eruit?

Als je past binnen de visie van onze opdrachtgever en uit hetzelfde hout bent gesneden, willen we je graag uitnodigen voor een eerste kennismaking, waarna we de vervolgstappen met elkaar afstemmen.


Uitvoerend partner Vastgoedontwikkeling
Regio
Nederland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 250.000