Profiel nr. 68139

Exclusief trendy schoenenmerk met professionele webshop

17/06/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het betreft hier een startup, waar het kapitaal momenteel ontbreekt om het merk commercieel breed te vermarkten. De basis van het exclusieve merk ligt er perfect bij, evenals de uitermate professionele webshop, die in potentie wereldwijd schaalbaar is.


Activiteiten van het bedrijf

Dit nieuwe, verfrissende en trendy schoenenmerk, richt zich met haar exclusieve collectie op een midden tot topsegment. De schoenen worden exclusief ontworpen en in Portugal geproduceerd. Het accent ligt momenteel op sneakers voor (jong)volwassenen tussen 18 en 35 jaar.

 


Onderscheidend vermogen

Unieke propositie zowel emotioneel als functioneel met een (beperkte) eigen collectie, productie in Europa. Aan het merk ligt een vernieuwende wijze van denken over de markt ten grondslag. Er zijn mogelijkheden om het merk uit te breiden met onder andere schoenen, zonnebrillen, accessoires, etc.


Overig

Het betreft een startup, en de omzet is nihil. De huidige jonge ondernemer ontbreekt het de financiële middelen om het merk verder te vermarkten.

De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen. De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel een Aandelentransactie als een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg. De koopprijs heeft hoofdzakelijk betrekking op de bouw van de webshop en de geproduceerde voorraad, en bedraagt € 75.000.

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers / investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.


Exclusief trendy schoenenmerk met professionele webshop
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000