Profiel nr. 67941

Opleidingsinstituut (sport)massage en gerelateerde opleidingen

19/04/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een gerenommeerd opleider voor (sport)masseur en daaraan gerelateerde beroepen. Er worden vakopleidingen op het gebied van massage verzorgd voor masseurs, paramedici en beroepsbeoefenaren in de domeinen sport en bewegen en zorg en welzijn. De opleidingen worden in eigen huis ontwikkeld en worden op locatie gegeven door vakkundige docenten. De opleidingen zijn veelal erkend door accrediterende organisaties.


Onderscheidend vermogen

De onderneming richt zich op het geven van opleidingen en (nascholings-) cursussen op het gebied van massage door middel van contactonderwijs. Dat wil zeggen dat de leerstof wordt onderwezen door docenten aan de cursisten op locatie. Dit vindt plaats op diverse locaties in de randstad. De opleidingen zijn toonaangevend en alom gerespecteerd. Er worden voortdurend nieuwe cursussen ontwikkeld en deze worden aangeboden aan een zeer groot relatiebestand van cursisten en gegeven op steeds meer locaties.


Overig

De omzet kenmerkt zich door een solide vaste basis en een surplus aan omzet door het aanbod van nieuw ontwikkelde opleidingen en nascholingen. De omzet beweegt zich rond de € 275.000 met een brutomarge van ca. 65%. Er zijn volop mogelijkheden om de opleidingen op andere locaties in het land te geven en zo de omzet eenvoudig en snel uit te breiden. 


Opleidingsinstituut (sport)massage en gerelateerde opleidingen
Regio
Nederland
Branche
Gezondheidszorg
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000