23/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Prachtig multifunctioneel horecabedrijf in een historisch pand gelegen in toeristische omgeving. Blokzijl is één van de toeristische trekpleisters van Overijssel en grenst aan Nationaal Park de Weerribben. Blokzijl is geliefd onder watertoeristen, maar ook dagjesmensen en wandel- & fietsliefhebbers komen hier aan hun trekken. Het bedrijf is gelegen aan de rand van de pittoreske en historische dorpskern met zicht op de Grote Kerk. 'Auberge aan het Hof ' omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en aan het bedrijf verbonden goodwill. Hoofdgebouw thans in gebruik als restaurant, bijgebouw thans in gebruik als hotel (4 kamers) en garage thans in gebruik als opslag.   


Activiteiten van het bedrijf

35 Zitplaatsen in het restaurant; 20 Zitplaatsen in private dining, 25 zitplaatsen op het terras (ZO) en vier fraaie hotelkamers.  


Onderscheidend vermogen

Via de Kerkstraat loopt u het terrein op, met aan de linkerzijde het terras en de ingang naar de centrale hal. Via de hal komt u in het ontvangstgedeelte met recht daar tegenover de volledig geoutilleerde keuken. De private dining is rechts van de entree gelegen. In de gang naast de private dining zijn de gescheiden dames-  en herentoiletten (met voorportaal) gelegen. Het restaurant is links van de entree gelegen. In het restaurant is het heerlijk genieten in een sfeervolle omgeving. Auberge aan het Hof beschikt over 4 fraaie hotelkamers. Alle kamers zijn gelegen op de begane grond aan het hof, aan de overzijde van het restaurant. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens is er in elke kamer een keukenblokje (geen gas of kookplaat aanwezig) en een zitje. Televisie, koelkastje, waterkoker, Nespresso e.d. zijn ook aanwezig.  


Overig

Verkoop/Verhuur Overname bedrijfsexploitatie: € 119.000,=  Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en aanwezige goodwill. Aanvaarding: per direct Huurprijs bedrijfspand: € 3.583,33 per maand (excl. BTW)  Huurperiode: 10 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2012).   Ingangsdatum: 1 december 2018. Huurborg: € 10.750 Servicekosten: N.v.t. Promotiekosten: N.v.t. Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder Referentienummer: B100107  


Pareltje in de kop van Overijssel
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000