14/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit prachtige strandpaviljoen is gelegen op een A1-locatie aan het Noordzeestrand met een overweldigend uitzicht op strand en zee. Het is, door deze geweldige ligging, zeer gewild onder bezoekers uit de wijde omgeving. Niet alleen in de zomer maar zeker ook na een winterse strandwandeling zoekt men graag de warmte op in dit sfeervolle paviljoen.

Het bedrijf wordt jaarrond geëxploiteerd. Het biedt 7 dagen per week alle mogelijkheden voor vrienden- en familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Het team van trouwe, vaste medewerkers maakt van elke verjaardag, huwelijk, zakelijk- of privédiner een onvergetelijke gebeurtenis. De menukaart nodigt van ontbijt tot diner uit tot een culinair verblijf.


Activiteiten van het bedrijf

Bijzonderheden:

  • Het paviljoen leent zich door zijn omvang voor alle soorten grootschalige events, maar kan tevens door innovatieve wandsystemen opgesplitst worden in meerdere ruimtes. Deze ruimtes beschikken over interieur met luxe uitstraling en openhaard opstelling.
  • De zeer ruim opgezette volledig geëquipeerde keuken is internationaal georiënteerd en staat voor een unieke grand café-restaurant beleving op het strand. De menukaart varieert van hamburger tot fruits de mer. Het paviljoen beschikt tevens over meerdere modern geoutilleerde, luxe barlocaties met onder meer tientallen speciaal-bieren (op tap en op fles).
  • Het paviljoen beschikt naast alle uitgebreide terras- en strandvoorzieningen ook nog over een apart groot privé terras met eigen barvoorzieningen en BBQ-opstellingen. 
  • De onderneming heeft eigen marketing-expertise in huis voor realiseren van acquisitie van zakelijke en particuliere partijen.  Zij beschikt tevens over een moderne website en maakt slim gebruik van alle social media kanalen. Qua recensies is sprake van “certificaat van uitmuntendheid”. 

Onderscheidend vermogen
  • Het paviljoen is 100% eigendom. De bedrijfsexploitatie (omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill) wordt middels een activa/passiva transactie verkocht. Het paviljoen zelf kan gekocht of gehuurd worden. Alle vergunningen zijn aanwezig.
  • De omzet bedraagt meer dan € 2.000.000,=.
  • Oppervlakte: Het totale, beschikbare grondstuk bedraagt 2.800 vierkante meter. Hiervan is circa 700 vierkante meter bebouwd.
  • Reden overname: eigenaar wil andere focus gaan hanteren; optimale begeleiding van de overname is onderdeel van de transactie. 

Overig

Verkoop/verhuur:                       

Bedrijfsexploitatie: € 1.350.000,= - Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill

Opstallen:              Het is mogelijk de opstallen te kopen of te huren.

Vraagprijs Koop:    € 2.200.000,=

Opstalrecht conform de huurovereenkomst van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten.

Vraagprijs Huur: € 175.000,=

Huur van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten. Verhuurder belast de huur voor de grond door aan huurder.

Procedure:

Na een oriënterend gesprek kan aan kandidaten met aantoonbare ervaring en voldoende financiële middelen meer informatie verstrekt.


Uniek Grand Café Restaurant op het strand
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
2.500.000 - 5.000.000