Uniek goedlopend camperverhuurbedrijf in de Algarve

Europa

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Kampeer- en bungalowbedrijf

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Portugal bekend van zijn mooie stranden, pitoreske dorpjes, bruisende steden en ongerepte natuur. Alhier zijn wij ruim 13 jaar geleden het eerste officieel camperverhuur bedrijf in de Algarve begonnen. Gezien het klimaat verhuren wij het hele jaar. 


Activiteiten van het bedrijf

Wij verhuren luxe campers het gehele jaar aan mensen vanuit alle windstreken. Dit gebeurt meestal vanaf  luchthaven Faro maar ook bieden wij de mogelijkheid de camper in Lissabon of Porto op te halen/in te leveren. Uiteraard behoort Sevilla ook tot de mogelijkheden. Wij hebben veel terugkerende klanten uit heel de wereld. Door al de jaren te adverteren in Nederlandse dagbladen bestaan de klanten voor 70% uit Nederlanders. Nederlands en Engels is de voertaal. Naast verhuur is er vast en zeker ruimte voor verkoop, onderhoud en reparatie zeker gezien het groeiende aantal campers ieder jaar. Zuid Europa is bij uitstek een overwinterplaats voor alle pensionadas. In de wintermaanden (september t/m april) zijn hier maar liefst 200.000 camperaars die uiteraard ook hun reparaties en onderdelen nodig hebben.


Onderscheidend vermogen
 • Benodigde vergunningen
 • Goede verzekeringspolis
 • Veel terugkerende klanten
 • Goede positie zoekmachines
 • Naamsbekendheid door al meer dan 13 jaar adverteren in Nederland
 • Goede Nederlands/Portugees sprekende accountant
 • Diverse netwerken
 • Noord-Europese normen
 • Afspraak is afspraak
 • Korte communicatielijnen
 • Agenten wereldwijd

Overig

Voor de levensgenieters die de stap naar het buitenland durven te zetten;

Als zon, eigen baas, veel vrije tijd maar toch uw werk, handigheid en servicegerichtheid u aanspreekt? Reageer dan op dit  uniek goedlopend camperverhuurbedrijf in de Algarve van Portugal. Als dit uw droom is gaan wij eruit komen.

Groeien en internationaliseren: als uitbreiding van uw bedrijf en groeimogelijkheden over de grens u aanspreken? Dan ligt hier uw kans. Hier in de Algarve/Portugal zijn ongeveer 200.000 camperaars aan het overwinteren en dat worden er ieder jaar meer. Zij hebben uiteraard ook hun reparaties en onderdelen nodig. Ook ontstaat er hier steeds grotere vraag naar campers en gebruikte campers. En wat is er mooier als u uw klanten in zowel Noord- als Zuid-Europa van dienst kunt zijn.  

Bij interesse zullen wij u verdere informatie doen toekomen. Uiteraard zijn wij bereid de overname optimaal te begeleiden.         

Verkoop middels aandelen transactie.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.