Overbruggingsfinanciering 3 x 75% / 12% rente / Exit 12 mnd

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Hoogopgeleide vastgoeddeskundige is actief met het ontwikkelen van kleinschalige vastgoedprojecten. Haar huidige portefeuille tegen marktwaarde bedraagt 3,6 mln. Euro en is slechts belast met 1,6 mln. belening (Loan to Value 2,1). Zij maakt na de financiële crisis, gebruikt voor haar financieringen, gebruik van private equity. Haar trackrecord is uitstekend.


Activiteiten van het bedrijf

Voor één van haar projecten zoekt zij een overbruggingsfinanciering ten bedrage van totaal 235.000 Euro dat zij met zekerheidsstelling gefinancierd wenst te krijgen door één tot drie private investeerders. Bij verdeling door twee investeerders is het bedrag 117.500 Euro, bij drie investeerders 78.000 Euro afgerond. De geldleningen hebben een looptijd van 12 maanden of korter en bieden een rentevergoeding van 12% op jaarbasis. Indien de leningen een kortere looptijd zullen hebben door eerdere verkoop van de objecten, zal desondanks de volledige jaarrente worden vergoed.


Onderscheidend vermogen

Haar bezittingen in totaliteit zijn ruimschoots voldoende voor het bieden van zekerheden. Haar vastgoed biedt een overwaarde van 1,9 mln. Euro met een spoedige liquide positie van ruim 1 mln. Euro voortkomend uit de verkoop van te koop staande objecten.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.