Patent biometrische fingersensor

Europa

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Soort bedrijf:
Electrotechnische industrie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Transactievorm:
Nader te bepalen

Type koper:

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname

Levensfase onderneming:
Volwassen


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
0


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever heeft een techniek ontwikkeld, geheel uitgewerkt en in Nederland, Europa en in de US en China gepatenteerd. Het betreft een spoof proof finger sensor. Biometrische beveiliging zoals vingersensoren worden steeds vaker toegepast in verschillende producten. Alle vingersensoren hebben een fout marge waarbij geen enkele vingersensor momenteel vervalsingen voor 100% kan onderscheppen. Het patent secure finger sensor richt zich specifiek op het onderscheppen van spoof pogingen door gebruik te maken van menselijke huideigenschappen. Uit een uitgebreide test van een laboratorium gespecialiseerd in metingen is gebleken dat de theorie klopt en men onderscheid kan meten tussen normale vingerafdruk en spoofed vingerafdruk. Het patent is een nieuwe type vingersensor waarbij dit onderscheid gemaakt wordt, de veiligheid voorop staat en op verschillende toepassingen kan worden geïmplementeerd zoals een secured token met een vingersensor.

Opdrachtgever wenst het patent te verkopen tegen een prijs van € 250.000 voor Eu plus royalties en 350k voor Eu/Usa/China plus royalties.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.