Profiel nr. 67705

Succesvolle Damesmodespeciaalzaak Zuid-Holland

10/09/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Dames- en herenmode

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname aangeboden: Succesvolle Damesmodespeciaalzaak Zuid-Holland De onderneming bestaat al bijna 50 jaar en heeft haar bestaansrecht inmiddels bewezen. De onderneemster heeft een kwalitatief hoogwaardig team van verkopers om haar heen verzameld, die aansluiten bij de filosofie van het bedrijf. Op een verkoopvloeroppervlak van 108 m2 wordt een zeer constante omzet gerealiseerd waarbij er in 2018 wederom een omzetplus is bereikt. 


Activiteiten van het bedrijf

Overname van een goed lopende onderneming, gespecialiseerd in damesmode. Door het persoonlijke contact en een uniek samengestelde collectie worden de wensen van de klant ingevuld. De collectie bevindt zich op middenhoog tot hoog niveau. Merken die o.a. gehanteerd worden zijn:  Bloomings, Esprit, Esqualo, Inwear, Josephine, MAC, Another Woman, Poools, Roberto Sarto en Tramontana.


Onderscheidend vermogen

De onderneming onderscheidt zich door advies en persoonlijke aandacht voor de klant. De onderneming heeft een sterke reputatie in de regio en men beschikt over een groot vast klantenbestand. De locatie bevindt zich in een aantrekkelijk winkelcentrum, schuin tegenover de Albert Heijn. Naast het verkoopvloeroppervlak van 108 m2 is er een ruim magazijn en kantoor aanwezig van in totaal 48 m2. De kwaliteit van de medewerkers is hoog en ook als de onderneemster er niet is, draait de omzet gewoon door.


Overig

De overname betreft een activa transactie. De overnamesom bestaat uit: inventaris/inrichting en goodwill. De verkoopster is bereid om gedurende de overdrachtsperiode zorg te dragen voor een correcte overdracht.


Afbeeldingen
Succesvolle Damesmodespeciaalzaak Zuid-Holland
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 250.000