Profiel nr. 67694

Restaurant op unieke locatie in toeristische omgeving

08/08/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Overijssel
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Overname van een goedlopend restaurant inclusief onroerend goed gelegen op een unieke locatie op de Veluwe. Het restaurant heeft veel aanloop van klanten gedurende de dag vanwege de mooie ligging en omgeving. Klanten kunnen genieten van een kopje thee of koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch en uitgebreid diner.


Activiteiten van het bedrijf

Het restaurant ligt midden in een natuurlijke omgeving. Deze omgeving is uitermate geschikt voor uitstapjes en activiteiten. Het heeft een nostalgisch karakter en het trekt een brede doelgroep aan van jong tot oud. Dit betekent dat er fietsers (w.o. mountainbikers en racefietsers), wandelaars, hardlopers en mensen die met de auto een tochtje maken, stoppen om wat te nuttigen. Het restaurant is gelegen aan een historisch centraal plein. Alle evenementen, markten e.d. worden hier georganiseerd, wat veel bezoekers trekt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras en in de winter binnen bij de openhaard. Het onroerend goed bestaat uit een privé gedeelte, het bedrijfsgedeelte en een apart zomerhuis. Ideaal voor het (tijdelijk) verblijf van personeel zoals een kok.


Onderscheidend vermogen

Het restaurant is centraal gelegen in Nederland in een mooie natuurlijke omgeving. De omgeving trekt veel toeristen en is goed bereikbaar. Op de locatie bevinden zich het restaurant, woonhuis en bijbehorend zomerhuis. Het biedt vele mogelijkheden om naar eigen inzicht invulling te geven aan uitstraling en concept.


Overig

De onderneming kan een interessante aanvulling zijn op bestaande activiteiten van een restauranthouder of een MBI kandidaat die door middel van een bedrijfsovername het zelfstandig ondernemerschap wil bereiken.


Restaurant op unieke locatie in toeristische omgeving
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000