Restaurant op unieke locatie in toeristische omgeving

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Soort bedrijf:
Restaurants

Rechtsvorm:
VOF

Transactievorm:
Activa / passiva transactie

Type koper:

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname

Levensfase onderneming:
Volwassen


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Overname van een goedlopend restaurant inclusief onroerend goed gelegen op een unieke locatie op de Veluwe. Het restaurant heeft veel aanloop van klanten gedurende de dag vanwege de mooie ligging en omgeving. Klanten kunnen genieten van een kopje thee of koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch en uitgebreid diner.


Activiteiten van het bedrijf

Het restaurant ligt midden in een natuurlijke omgeving. Deze omgeving is uitermate geschikt voor uitstapjes en activiteiten. Het heeft een nostalgisch karakter en het trekt een brede doelgroep aan van jong tot oud. Dit betekent dat er fietsers (w.o. mountainbikers en racefietsers), wandelaars, hardlopers en mensen die met de auto een tochtje maken, stoppen om wat te nuttigen. Het restaurant is gelegen aan een historisch centraal plein. Alle evenementen, markten e.d. worden hier georganiseerd, wat veel bezoekers trekt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras en in de winter binnen bij de openhaard. Het onroerend goed bestaat uit een privé gedeelte, het bedrijfsgedeelte en een apart zomerhuis. Ideaal voor het (tijdelijk) verblijf van personeel zoals een kok.


Onderscheidend vermogen

Het restaurant is centraal gelegen in Nederland in een mooie natuurlijke omgeving. De omgeving trekt veel toeristen en is goed bereikbaar. Op de locatie bevinden zich het restaurant, woonhuis en bijbehorend zomerhuis. Het biedt vele mogelijkheden om naar eigen inzicht invulling te geven aan uitstraling en concept.


Overig

De onderneming kan een interessante aanvulling zijn op bestaande activiteiten van een restauranthouder of een MBI kandidaat die door middel van een bedrijfsovername het zelfstandig ondernemerschap wil bereiken.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.