Menu

10/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Bed & Breakfast

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De Horecabranche is de laatste jaren in de omgeving van Maastricht fors gegroeid. Door de vele grotere events (o.a. concerten van Rieu, TEFAF) de groeiende universiteit en het grote academisch ziekenhuis, is er naast een grote lokale markt ook een groeiende markt van toeristen en tijdelijke buitenlandse werknemers/ studenten. Voor veel mensen is de periferie van Maastricht een goed alternatief voor de (over)volle binnenstad.

Gelegen in de periferie van Maastricht tussen de Zuid-Limburgse heuvels en is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooie heuvelland en/of de stad Maastricht. Er is een uitstekende en snelle verbinding met Maastricht, ook via openbaar vervoer. Ook het centrum van Aken is uitstekend bereikbaar.

 

 


Activiteiten van het bedrijf

Het eetcafé heeft een gezellige en warme uitstraling, zeer goede ligging (zichtlocatie), is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich in de periferie van Maastricht. Op de bovenverdiepingen zijn een zestal hotelkamers en een appartement met eigen ingang gerealiseerd met een moderne uitstraling. Het grote terras is niet overdekt en aansluitend ligt een ruime parkeerplaats. De hotelkamers hebben een goede bezettingsgraad en de klanten bestaan uit zowel zakelijke als particuliere klanten.

Het bedrijf beschikt over vakbekwaam en ervaren personeel. Er zijn in totaal 2 medewerkers, exclusief de DGA en diverse vaste oproepkrachten.


Onderscheidend vermogen

Gelegen in de periferie van Maastricht tussen de Zuid-Limburgse heuvels en is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooie heuvelland en/of de stad Maastricht. Er is een uitstekende en snelle verbinding met Maastricht, ook via openbaar vervoer. Ook het centrum van Aken is uitstekend bereikbaar.

Het bedrijf staat al 10-tallen jaren bekend als gezellig eetcafé met een goede keuken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


Overig

Wegens gebrek aan opvolging wordt de onderneming te koop aangeboden. De huidige DGA is bereid voor een nader overeen te komen periode aan het bedrijf verbonden te blijven.

Bedrijfspand is in eigendom en is onderdeel van de transactie.


Eetcafé/ Bed & Breakfast
Regio
Limburg
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 1.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.