Autobedrijf & Carwash Zuid-Oost Brabant

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Autobedrijf, garage, materialen

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Reeds vele jaren actief als autobedrijf. Familiebedrijf met momenteel de tweede generatie. Regionaal zeer sterk. Gevestigd in een grensstreek in Zuid-Oost Brabant. Zowel werkplaats als showroom zijn universeel (merkloos). Moderne en goed uitgeruste werkplaats. In de loop van de jaren diverse verbouwingen/uitbreidingen ondergaan om up to date te blijven. Ook zijn er wasboxen en een wasautomaat aanwezig.


Activiteiten van het bedrijf

Verkoop nieuwe en gebruikte auto's. Onderhoud, reparatie en APK-keuring van alle merken. Zowel de particuliere als de zakelijke/lease markt zijn onze klanten. Jaarlijks zo'n 2.000 debiteuren, dit is de laatste jaren stabiel gebleven omdat er niet gefocust is op verdere groei. Equipment, investeringen en trainingen worden continue afgestemd op de (hedendaagse) universele markt. Bedrijf maakt deel uit van een garage-concept. Er zijn twee doe het zelf wasboxen aanwezig en een volautomatisch borstelwasmachine voor personenautos en (verhoogde) bedrijfswagens. Op dit moment zijn er 6 personeelsleden in dienst die bij voorkeur mee overgenomen worden.


Onderscheidend vermogen

Zeer klantgericht door een "persoonlijk" beleid. Kwalitatief hoogwaardig werk afleveren met "de persoon/klant" centraal ipv alleen de auto.


Overig

Showroom/receptie ca 400 m2. Werkplaats ca 350 m2 met ondermeer 6 hefbruggen. Magazijnruimte ca 200m2. Kantoorruimtes en kantine ca 200 m2. Twee wasplaatsen en een wasautomaat. Ruim buitenterrein. Grotendeels afsluitbaar. Bedrijfswoning (recente verbouwd) aanwezig en ook eventueel over te nemen.

Reden van verkoop is het gebrek aan opvolging. De prijs van de onderneming is van een aantal zaken afhankelijk, zoals het eventueel overnemen van het onroerend goed en is dus nader overeen te komen.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.