Autobedrijf & Carwash Zuid-Oost Brabant

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf:
Autobedrijf, garage, materialen

Rechtsvorm:
BV

Transactievorm:
Activa / passiva transactie

Type koper:

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname

Levensfase onderneming:
Volwassen


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Bedrijfshistorie / achtergrond

Reeds vele jaren actief als autobedrijf. Familiebedrijf met momenteel de tweede generatie. Regionaal zeer sterk. Gevestigd in een grensstreek in Zuid-Oost Brabant. Zowel werkplaats als showroom zijn universeel (merkloos). Moderne en goed uitgeruste werkplaats. In de loop van de jaren diverse verbouwingen/uitbreidingen ondergaan om up to date te blijven. Ook zijn er wasboxen en een wasautomaat aanwezig.


Activiteiten van het bedrijf

Verkoop nieuwe en gebruikte auto's. Onderhoud, reparatie en APK-keuring van alle merken. Zowel de particuliere als de zakelijke/lease markt zijn onze klanten. Jaarlijks zo'n 2.000 debiteuren, dit is de laatste jaren stabiel gebleven omdat er niet gefocust is op verdere groei. Equipment, investeringen en trainingen worden continue afgestemd op de (hedendaagse) universele markt. Bedrijf maakt deel uit van een garage-concept. Er zijn twee doe het zelf wasboxen aanwezig en een volautomatisch borstelwasmachine voor personenautos en (verhoogde) bedrijfswagens. Op dit moment zijn er 6 personeelsleden in dienst die bij voorkeur mee overgenomen worden.


Onderscheidend vermogen

Zeer klantgericht door een "persoonlijk" beleid. Kwalitatief hoogwaardig werk afleveren met "de persoon/klant" centraal ipv alleen de auto.


Overig

Showroom/receptie ca 400 m2. Werkplaats ca 350 m2 met ondermeer 6 hefbruggen. Magazijnruimte ca 200m2. Kantoorruimtes en kantine ca 200 m2. Twee wasplaatsen en een wasautomaat. Ruim buitenterrein. Grotendeels afsluitbaar. Bedrijfswoning (recente verbouwd) aanwezig en ook eventueel over te nemen.

Reden van verkoop is het gebrek aan opvolging. De prijs van de onderneming is van een aantal zaken afhankelijk, zoals het eventueel overnemen van het onroerend goed en is dus nader overeen te komen.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.