07/12/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Accountancy, administratie en belastingadvies

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Voor onze relatie, een kleinschalig administratiekantoor, zijn wij op zoek naar een branchegenoot om de administratieportefeuille over te nemen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een no nonsens-cultuur en afspraak is afspraak. De administratieportefeuille kent een omzetomvang van circa € 100.000 exclusief btw op jaarbasis en heeft een goede spreiding over de diverse klanten. De administraties worden gevoerd in Exact Online en er wordt tevens gebruik gemaakt van Basecone, Loondossier, Infine rapportage, Nextens fiscaal. 

De eigenaar wil vanwege verhuisplannen de administratieportefeuille overdragen. Er bestaan geen verplichtingen tot het overnemen van personeel. De bedrijfslocatie wordt gehuurd en kan in relatief korte termijn worden opgezegd. 

De voorkeur gaat uit naar een directe overdracht, waarbij de huidige ondernemer nog een beperkte periode aan het kantoor verbonden zal blijven. Een uitgestelde betaling van de overnamesom is niet wenselijk. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie gedeeld.


Administratiekantoor in regio Amstelland
Regio
Noord-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000