Administratiekantoor in regio Amstelland

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
VOF

Soort bedrijf:
Accountancy, administratie en belastingadvies

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
0 - 100.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
N.v.t.


Activiteiten van het bedrijf

Voor onze relatie, een kleinschalig administratiekantoor, zijn wij op zoek naar een branchegenoot om de administratieportefeuille over te nemen. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een no nonsens-cultuur en afspraak is afspraak. De administratieportefeuille kent een omzetomvang van circa € 100.000 exclusief btw op jaarbasis en heeft een goede spreiding over de diverse klanten. De administraties worden gevoerd in Exact Online en er wordt tevens gebruik gemaakt van Basecone, Loondossier, Infine rapportage, Nextens fiscaal. 

De eigenaar wil vanwege verhuisplannen de administratieportefeuille overdragen. Er bestaan geen verplichtingen tot het overnemen van personeel. De bedrijfslocatie wordt gehuurd en kan in relatief korte termijn worden opgezegd. 

De voorkeur gaat uit naar een directe overdracht, waarbij de huidige ondernemer nog een beperkte periode aan het kantoor verbonden zal blijven. Een uitgestelde betaling van de overnamesom is niet wenselijk. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie gedeeld.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.