Verhuur bedrijf klassieke VW T2 campers ter overname aangeboden

Utrecht

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Soort bedrijf:
Overig

Rechtsvorm:
N.v.t.

Transactievorm:
Activa / passiva transactie

Type koper:

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname

Levensfase onderneming:
Volwassen


Financiële informatie

Omzet indicatie:
0 - 100.000

Resultaat voor belasting:
0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
0


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van klassieke Volkswagen T2 bussen. Het bedrijf is reeds 10 jaar actief en heeft een goede naamsbekendheid.


Activiteiten van het bedrijf

Zes waardevolle klassieke T2 camper worden voornamelijk ingezet voor kampeervakanties, maar ook voor trouwdagen, vrijgezellenfeesten, ludieke acties, gala’s en andere aansprekende gebeurtenissen. 


Onderscheidend vermogen

In 2018 is er een nieuwe website gelanceerd waarbij klanten online de camper kunnen reserveren. De zes klassiekers zijn prachtig gerestaureerd en in uitstekende technische staat. De campers zijn uitgerust met kluisje en laadsysteem. Voor een soepele verhuur afhandeling is er een duidelijke en professionele instructievideo. Overname/in gebruiksname van een in 2018 ontwikkelde mobiele app ter afhandeling van de verhuur is bespreekbaar. De grotendeels particulieren klanten komen uit heel Nederland en daar buiten. Het bredrijf is populair omdat er weinig concurrentie is in de Randstad.


Overig

De onderneming is gevestigd in de provincie Utrecht. De onderneming kan worden voortgezet op een nieuwe locatie. Deze bedrijfsactiviteit wordt vrij van personeel verkocht, maar de kennis kan worden doorgegeven en ingehuurd. Onderhoudsmonteur blijft voor deze VW bussen inzetbaar indien noodzakelijk. De ondernemer is bereid om zijn technische en praktische kennis is over te dragen aan de koper.

Reden voor verkoop - De VW bussen zijn momenteel onderdeel van een oldtimer verhuur bedrijf welke deze bedrijfsactiviteit wenst te verkopen ivm enkele veranderingen in de bedrijfsvoering. 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.