Profiel nr. 67570

Verhuur bedrijf klassieke VW T2 campers ter overname aangeboden

07/12/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van klassieke Volkswagen T2 bussen. Het bedrijf is reeds 10 jaar actief en heeft een goede naamsbekendheid.


Activiteiten van het bedrijf

Zes waardevolle klassieke T2 camper worden voornamelijk ingezet voor kampeervakanties, maar ook voor trouwdagen, vrijgezellenfeesten, ludieke acties, gala’s en andere aansprekende gebeurtenissen. 


Onderscheidend vermogen

In 2018 is er een nieuwe website gelanceerd waarbij klanten online de camper kunnen reserveren. De zes klassiekers zijn prachtig gerestaureerd en in uitstekende technische staat. De campers zijn uitgerust met kluisje en laadsysteem. Voor een soepele verhuur afhandeling is er een duidelijke en professionele instructievideo. Overname/in gebruiksname van een in 2018 ontwikkelde mobiele app ter afhandeling van de verhuur is bespreekbaar. De grotendeels particulieren klanten komen uit heel Nederland en daar buiten. Het bredrijf is populair omdat er weinig concurrentie is in de Randstad.


Overig

De onderneming is gevestigd in de provincie Utrecht. De onderneming kan worden voortgezet op een nieuwe locatie. Deze bedrijfsactiviteit wordt vrij van personeel verkocht, maar de kennis kan worden doorgegeven en ingehuurd. Onderhoudsmonteur blijft voor deze VW bussen inzetbaar indien noodzakelijk. De ondernemer is bereid om zijn technische en praktische kennis is over te dragen aan de koper.

Reden voor verkoop - De VW bussen zijn momenteel onderdeel van een oldtimer verhuur bedrijf welke deze bedrijfsactiviteit wenst te verkopen ivm enkele veranderingen in de bedrijfsvoering. 


Afbeeldingen
Verhuur bedrijf klassieke VW T2 campers ter overname aangeboden
Regio
Utrecht
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000