06/12/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Friesland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit comfortabele hotel is een, alom bekend, middenklasse bedrijf dat gelegen is op een uitstekende locatie in het centrum van West-Terschelling. Aan de voet van de Brandaris, op slechts 3 minuten wandelen van de Veerhaven. De belangrijkste doelgroep voor het bedrijf is de Nederlandse toeristische markt, die circa 85% van het geheel uitmaakt. Het hotel kent historisch gezien een hoge kamerbezettingsgraad van tussen de 75%-80%.


Activiteiten van het bedrijf

Met 32 kamers is het hotel een middelgroot hotel. Door deze omvang is het bedrijf in staat om een huiskamergevoel bij haar gasten te creëren, waarbij de eigenaren en de medewerkers de gasten kennen en herkennen. Het hotel beschikt over een sfeervol café-restaurant en een ruime ontbijtzaal. Het terras aan het Brandarisplein beschikt over 50 zitplaatsen.


Overig

Vraagprijs onroerende zaak & bedrijfsexploitatie onderoerende zaak: € 2.565.000,= k.k. Bedrijfsexploitatie Hotel-Café-Restaurant € 450.000,= Huurprijs onroerende zaken € 186.000,= per jaar (excl. BTW) Uitgangspunt voor de verkoop is verkoop van de bedrijfspanden en verkoop van de onderneming. Verhuur van de onroerende zaken is bespreekbaar.


Afbeeldingen
Hotel Café Restaurant op Terschelling
Regio
Friesland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
2.500.000 - 5.000.000