Hotel Café Restaurant op Terschelling

Friesland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Hotels

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
2.500.000 - 5.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit comfortabele hotel is een, alom bekend, middenklasse bedrijf dat gelegen is op een uitstekende locatie in het centrum van West-Terschelling. Aan de voet van de Brandaris, op slechts 3 minuten wandelen van de Veerhaven. De belangrijkste doelgroep voor het bedrijf is de Nederlandse toeristische markt, die circa 85% van het geheel uitmaakt. Het hotel kent historisch gezien een hoge kamerbezettingsgraad van tussen de 75%-80%.


Activiteiten van het bedrijf

Met 32 kamers is het hotel een middelgroot hotel. Door deze omvang is het bedrijf in staat om een huiskamergevoel bij haar gasten te creëren, waarbij de eigenaren en de medewerkers de gasten kennen en herkennen. Het hotel beschikt over een sfeervol café-restaurant en een ruime ontbijtzaal. Het terras aan het Brandarisplein beschikt over 50 zitplaatsen.


Overig

Vraagprijs onroerende zaak & bedrijfsexploitatie onderoerende zaak: € 2.565.000,= k.k. Bedrijfsexploitatie Hotel-Café-Restaurant € 450.000,= Huurprijs onroerende zaken € 186.000,= per jaar (excl. BTW) Uitgangspunt voor de verkoop is verkoop van de bedrijfspanden en verkoop van de onderneming. Verhuur van de onroerende zaken is bespreekbaar.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.