Interieurbouwbedrijf gevestigd in Brabant

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Bouw

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname wordt aangeboden een Interieurbouwbedrijf gevestigd te Brabant. De ondernemingsactiviteiten zijn gestart in 1996 en worden sinds 2004 op de huidige locatie voortgezet. De rechtsvorm is een besloten vennootschap. Het bedrijfspand is eigendom van de Holding en wordt gehuurd door de werkmaatschappij.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming telt, inclusief de 2 directieleden, 21 medewerkers en realiseert een omzet van +/- € 4 mio. met een uitstekend resultaat.Verdere groeipotentie is aanwezig.


Onderscheidend vermogen

De onderneming is niet alleen bouwer en uitvoerder van de interieurs maar ook een meedenker in concepten, de uitwerking van de postionering van de retail-formules in het interieur en presenteert zich als een totaalleverancier.


Overig

De huidige aandeelhouders ( 2 DGA’s) hebben de wens te kennen gegeven de onderneming te willen verkopen aangezien nog meerdere ondernemingsactiviteiten naast deze onderneming zijn ontplooid, alsmede de constatering dat om de groeimogelijkheden van het Interieurbouwbedrijf verder te benutten een langduriger commitment van hen noodzakelijk zal zijn. De verkoop van de onderneming staat echter geenszins onder tijdsdruk en de huidige eigenaars zijn indien noodzakelijk en gewenst, bereid om voldoende tijd beschikbaar te stellen voor een ongestoorde overgang. Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen van de onderneming.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.