Staalbewerkingsbedrijf aangeboden

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Metaalproducentenindustrie

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
25 - 50


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een solvabel staalbedrijf met een gevestigde naam in de staalbranche ter overname aangeboden. Het bedrijf heeft zich bewezen door hoge kwaliteitsproducten af te leveren. Het staalbedrijf bestaat al meer dan 30 jaar.


Activiteiten van het bedrijf

Het staalbedrijf verwerkt staal voor diverse markten. De aandelen van de Besloten Vennootschap worden ter overname aangeboden.


Onderscheidend vermogen

Een grote lijst met veel grote klanten en middelgrote klanten zijn in het klantenbestand aanwezig maar ook levering aan kleinere bedrijven. Het bedrijf levert al meer dan dertig jaar aan trouwe klanten. Een sterk punt van dit bedrijf is een professioneel en ongedwongen werksfeer met voldoende capaciteiten in een vlakke organisatie waarbij korte levertijden zijn gegarandeerd en kwaliteit van het af te leveren product hoog in het vaandel staat. Het bedrijf beschikt over een groot machinepark en grote voorraad verschillende soorten staal van A kwaliteit waardoor er aan diverse markten geleverd kan worden.


Overig

De eigenaar heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en wil voor een goede overdracht aanblijven zolang dit noodzakelijk is. Het ruim-opgezet bedrijfspand is gunstig gelegen. Aankoop van het pand behoort desgewenst tot de mogelijkheden of kan desgewenst gerhuurd worden. Het gemiddelde rendement over 2014 t/m 2017 is positief. Het bedrijf is van een behoorlijke omvang. Het is interessant voor een strategische partij en overnamekandidaat met affiniteit met deze branche.

Bij interesse en na het tekenen van een NDA nodigen wij u graag uit om over de mogelijkheden te praten. Dit unieke en solvabele bedrijf kan door een strategische partij of overnamekandidaat worden voortgezet en uitgebreid.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.