Te patenteren effectief middel tegen schimmel infecties

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
> 5.000.000

Resultaat voor belasting:
1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Kapitaal gevraagd tbv

Te patenteren effectief middel tegen schimmel infecties

Opdrachtgever, innovatief en leidend specialist op microbiologisch gebied in zeer brede zin, biedt de mogelijkheid om te participeren in een organisatie die in 2019 reeds winstgevend is en daarna in zeer toenemende mate kan doorgroeien op het gebied van nieuwe effectieve farmaceutische middelen tegen schimmel- en bacteriële infecties.

Focus ligt nu op een te patenteren proefondervindelijk bewezen effectief middel tegen schimmelinfecties die per heden nog niet (voldoende) effectief zijn, waaronder kalknagels in het bijzonder.

De door opdrachtgever ontwikkelde methodieken zullen kunnen worden toepast ter voorkoming en genezing van meerdere infecties en bieden bovendien perspectief naar baanbrekende toepassingen in de behandeling van verschillende ziektes waaronder kanker gerelateerde.

Gevraagd wordt een investering in de orde van € 500.000- € 1000.000 tegen een fair share in het aandelenkapitaal van de huidige bv. Een directie positie voor of namens de investeerder is mogelijk.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.