Profiel nr. 67109

Train-de-trainer opleidingen blended learning (zzp-activiteit)

01/02/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het betreft een eenmanszaak met drie activiteiten, waarvan dit er één is. De ondernemer wenst de andere twee activiteiten uit te breiden en biedt de blended learning opleidingen ter overname aan door middel van een warme overdracht van de lesstof.

Het bureau heeft geen personeel in dienst en met de overname is geen huurcontract gemoeid. U kunt dit integreren in uw eigen opleidingsbureau of als MBI op een eigen locatie voortzetten.


Activiteiten van het bedrijf

Ter overname aangeboden:  dit opleidingsbureau verzorgt opleidingen voor iedereen die blended learning en live online leren (webinars en virtual classrooms) wil gaan inzetten in zijn of haar praktijk. Er zijn diverse softwarepakketten voor deze manier van opleiden, maar na de aanschaf van een pakket begint het werk pas: de lesstof moet worden aangepast of ontwikkeld en de docent moet zich nieuwe skills eigen maken.Dit opleidingsbureau brengt gebruikers de vaardigheden bij om leerstof om te zetten in interactieve werkvormen en om groepen in een online omgeving te begeleiden. Het betreft dus geen softwareleverancier.


Onderscheidend vermogen

Het opleidingspakket valt uiteen in een aantal trainingen op basis van doelgroep, kennisniveau en kennisbehoefte. Deze trainingen zijn zeer grondig en goed doordacht en hebben zich al een aantal jaren bewezen.

De plek tussen softwareleverancier en gebruiker door middel van een didactische vertaalslag is bijna uniek. De markt van blended learning groeit met 12% per jaar, dus de toekomst is rooskleurig.


Overig

Een overname is met name interessant:

  • Als u al opleidingen geeft via het beeldscherm aan docenten en/of trainers over het werken met online trainingen (extra omzet);
  • Als u al trainingen geeft aan docenten en trainers, maar nog niet over het werken met blended learning (nieuwe dienst);
  • Als u al trainingen geeft over blended learning, maar nog niet aan de doelgroep docenten/trainers (nieuwe markt);
  • Als u ervaring heeft met online trainingen en een vliegende start wil maken door deze overname.

Train-de-trainer opleidingen blended learning (zzp-activiteit)
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
100.000 - 250.000