02/01/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

ICT dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf heeft in de loop der jaren een groot aantal websites geleverd aan ondernemers voor het online verkopen van hun producten. De webwinkel is een kant-en-klare module die de ondernemer zelf in kan vullen. Het aantal klanten groeit gestaag en iedere klant betaalt maandelijks zijn abonnement.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf heeft in de loop der jaren een groot aantal websites geleverd aan ondernemers voor het online verkopen van hun producten.


Onderscheidend vermogen

Het succes van de webwinkels blijkt uit de zeer gezonde exploitatie van vrijwel elke abonnee en heeft bijzonder veel toekomstmogelijkheden voor de overnamekandidaat. Het bedrijf is al jarenlang zeer winstgevend met een lage overhead. Absoluut niet plaatsgebonden en door de samenwerking met ICT bedrijven is de ontwikkeling steeds zijn tijd vooruit.


Overig

Om de vaste abonnees en toekomstige abonnees nog beter van dienst te kunnen zijn wordt er gezocht naar een actieve overname kandidaat met volledige inzet die de kwaliteit en service hoog in het vaandel houdt. Wij werken in de verkoop en service uitsluitend met trouwe ZZPers, dus geen overname van vast personeel. De huidige eigenaar is deze afdeling indertijd gestart met het idee dat het geen fulltime job werd en gaat zich nu verder toeleggen op zijn core business. De vraagprijs voor deze succesvolle onderneming bedraagt tussen de € 200.000,- en € 250.000,-. Waarbij de overname kandidaat over € 100.000,- eigen vermogen moet beschikken maar meteen een ruime stabiele inkomstenbron heeft.


Verkoop webwinkels en abonnementen
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000