Wijngaard in de Randstad met wine experience centre, horecagelegenheid en dagbestedingscentrum

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wijngaard in de Randstad met wine experience centre, (uit te bouwen) horecagelegenheid en dagbestedingscentrum (WMO)

Ter overname wordt aangeboden een unieke locatie waarop een wijngaard (circa 1,5 hectare met 3.500 planten) alsmede een daaraan gekoppelde horecagelegenheid en dagbestedingscentrum in het kader van de WMO zijn gevestigd in de randstad.

De wijngaard produceert circa 3.000 tot 4.000 flessen per jaar. De exploitatie geschiedt deels met vrijwilligers. De wijn wordt zowel op locatie als via speciaalzaken geschonken en  in diverse horecagelegenheden in de regio. Voor de productie beschikt men over een wijnkelder met beheerste klimatologische omstandigheden. Op de begane grond is het wine experience centre gevestigd, naast verkoopactiviteiten wordt deze ruimte ook gebruikt voor workshops en vergaderingen. 


Activiteiten van het bedrijf

De horeca-activiteiten worden momenteel in beperkte mate geëxploiteerd. Op jaarbasis worden (zonder marketinginspanningen) circa 150 evenementen verzorgd, uiteenlopend van vergaderingen, wijnproeverijen, trouwerijen, verjaardagen, relatiemeetings en gerelateerde vergader-/horeca-activiteiten. Er bestaan (vooralsnog) geen publieke (dag- of avond)horeca-activiteiten met specifieke openingstijden. Tevens is er beschikking over een terras (op de zuidzijde) met uitzicht over de wijngaard. Ook is er een aparte vergaderruimte ingericht waar maximaal 12 personen kunnen vergaderen.

 


Onderscheidend vermogen

Daarnaast is er een grote zaal voor de dagbestedingsactiviteiten. Dagbesteding richt zich nu hoofdzakelijk op senioren met geheugenproblematiek (alzheimer, dementie, CVA, Parkinson e.d.). Er is aansluiting gevonden bij Landzijde, een overkoepelende organisatie van zorgboerderijen in Noord-Holland. Zij sluiten de contracten met gemeenten, verzorgen zij ook de verdere financiële afwikkeling en vormen zo een buffer tussen gemeenten en individuele zorgboer. Deze activiteiten zijn winstgevend en onlosmakelijk verbonden met de huidige erfpachtconstructie van de locatie. Er is een gegadigde voor de exploitatie van de dagcentrumactiviteiten. Het personeel wordt via payroll of als ZZP ingeschakeld en zijn dus niet in dienst


Overig

De huidige activiteiten worden geëxploiteerd vanuit een holding met 2 werkmaatschappijen. Het onroerend goed (en erfpacht) bevinden zich in de holding. Dit zal via een activatransactie worden overgedragen. De voorkeur gaat uit naar een directe overdracht van de aandelen, waarbij de huidige ondernemer in principe bereid is nog een (beperkte) periode aan wijngaard verbonden te blijven.

Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst kan verdere informatie gedeeld worden.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.