Succesvolle nachtwinkel + slijterij in regio Rotterdam

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Food

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Levensmiddelendetailhandel

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

De winkel heeft een exclusieve vergunning + slijterij en is open t/m 02:00 uur nachts. Deze nachtwinkel biedt meer dan duizend producten aan in de winkel en beschikt daarnaast over een uitgebreide webshop die hoge omzet genereert. De winkel beschikt over een vergunning die bezorging van de producten mogelijk maakt.

 

 

 


Activiteiten van het bedrijf

Door de verschillende jaren heen heeft de winkel veel vaste klanten verkregen wat heeft geleid tot een omzet van € 500.000,-. De winkel heeft dit gerealiseerd door vaste strategieën en gerichte campagnes. De onderneming beschikt over een grote voorraad. De winkel en slijterij zijn goed onderhouden. Er zijn op dit moment 4 personeelsleden (met kort lopende contracten) in dienst, waardoor het geheel functioneert zonder aanwezigheid van de eigenaar! 


Overig

Deze winkel is over te nemen zonder problemen en heeft geen schulden. Door de hoge/ stijgende omzet en potentieel is dit een unieke kans! De reden voor de verkoop is dat de eigenaar andere projecten op gaat zetten. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging te plannen. 


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.