Profiel nr. 66178

Één van de meest markante en bekende horecabedrijven van Zuid-Limburg

14/05/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Van de morgen tot de avond kun je hier genieten. 's Morgens van een kopje koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai. 's Middags gezellig samen lunchen. Effe bijkletsen onder 't genot van een lekker Limburgs hapje met een lekker glas bier of mooie wijn. 's Avonds is het bij een gemoedelijk sfeer, genieten van een echt Limburgs bourgondisch diner met ouderwets smaakvol vlees van scharreldieren en dat proef je. Groenten die we vroeger aten en dikke frieten met mayonaise. Bourgondisch genieten!


Onderscheidend vermogen

Bourgondisch genieten onder een deken van Limburgse gastvrijheid. In de winter binnen in de ouderwetse huiskamer of als de zon schijnt op het heerlijke terras. Van de morgen tot de avond vind je er gezelligheid, warmte en een zeer gemoedelijke sfeer. Direct aan de Mergellandroute en diverse wandel- en fietsroutes. Vergeet vooral niet om achterom de kuiten-killer "Eyserbosweg" te beklimmen. De service van het team is al 5 keer bekroond met een mooie plaats in de terras top 100.


Overig

Misschien wel één van de meest markante en bekende horecabedrijven van Zuid-Limburg zoekt een nieuwe eigenaar! Het magnifieke royale terras aan de voorzijde is de heuse eyecatcher van dit bijzondere object. Achter de gevel worden gasten verrast in één van de zitgedeeltes of aan de bar die grenst aan de bedrijfskeuken. De verdiepingen voorzien in een nette woning met dakterras. Ook is het mogelijk de woning te gebuiken als vergader- en personeelsruimte. Deze herberg heeft slechts een zeer beperkt aantal over te nemen verplichtingen. Het onroerend goed kan zowel gekocht als gehuurd worden. De exploitatie wordt te koop aangeboden. Wees welkom in het prachtige kerkdorpje Eys, midden tussen de Zuid-Limburgse heuvels.


Één van de meest markante en bekende horecabedrijven van Zuid-Limburg
Regio
Limburg
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
500.000 - 1.000.000