Profiel nr. 66152

Volledig gemoderniseerd boutique hotel nabij Malaga

13/12/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Spanje

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Hotels

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Met respect voor de architectuur uit de 16e eeuw bieden wij een schitterend en volledig gemoderniseerd boutique hotel in authentieke Moorse stijl aan, binnen een evenzo historisch omgeving nabij Malaga. Het boutique hotel, met de focus op logies en ontbijt, ligt op loopafstand van tapasbars, restaurants, winkels en theater. De stranden met de vele strandtenten en een prachtige 18-holes golfbaan zijn op een paar kilometer afstand van het hotel gelegen.

Granada en de Sierra Nevada zijn op een uur rijden, de luchthaven van Málaga op 30 minuten. Het klimaat wordt beschouwd als de meest plezierige in heel Europa. Stranden behoren tot de mooiste van de Costa del Sol.


Activiteiten van het bedrijf

Hoewel het hotel is toegewezen om te functioneren als een hotel-restaurant, heeft het geen eigen restaurant. Het biedt zijn gasten een luxe verblijf in een vreedzame atmosfeer, met uitstekend ontbijt. Het hotel beschikt over 10 kamers, Een nieuwe eigenaar kan ervoor kiezen om de privéwoning voor extra kamers aan te wenden. De kamers zijn stuk voor stuk ruim van opzet, zorgvuldig ingericht, met inbegrip van badkamer en walk-in douche, airconditioning, verwarming, satelliet-tv en Wi-Fi. Ook beschikt het hotel over een 4-persoons familiekamer.

Verder beschikt het hotel over een pantry met bar en een gezellige binnenplaats met tuin alwaar, afhankelijk van het weer, het ontbijt wordt geserveerd en een sfeervol terras op het dak. De privéwoning bestaat uit een woonkeuken, een achtertuin met overdekte keuken, 2 badkamers en een slaapkamer met inloopkast. Het is volledig lucht geconditioneerd, en biedt veel privacy. De staat van onderhoud van het van het geheel is uitstekend te noemen.


Onderscheidend vermogen

De bezetting varieert van 60% in de lente en de herfst tot 75% in de zomermaanden en dit kan voor de nieuwe eigenaar nog toenemen door:

  • inspelen op het bedrijfsleven gedurende het hele jaar;
  • inspelen op golfers: de luxe en de atmosfeer van het hotel gecombineerd met de ideale setting voor reizen is aantrekkelijk voor de gemiddelde golfer;
  • dit laatste geldt ook voor zakelijke vergaderingen en bruiloften;
  • het naburige appartementencomplex is te koop aangeboden aan de eigenaars, dit zou extra expansiemogelijkheden bieden;
  • en het beheer kan heel eenvoudig verder worden gedigitaliseerd, wat de nieuwe eigenaar veel tijdsbesparing zal opleveren.

Belangrijk om te weten is dat uit de huidige exploitatie een uitstekende verdienste gegenereerd.


Overig

Het boutique hotel is bijzonder geschikt voor een echtpaar die een Andalusische levensstijl prefereert in combinatie met ontspannen ondernemerschap.

De overnamesom (incl. OG) bedraagt: € 1.400.000,- Neem contact met ons op middels het reactieformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk.


Volledig gemoderniseerd boutique hotel nabij Malaga
Regio
Spanje
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000