Onderneming in mobiele hulpknoppen

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Groothandel in electrische gebruiksgoederen

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Beschrijving: Opdrachtgever heeft ruim 18 jaar ervaring in veiligheidsvoorzieningen voor particulieren en bedrijven. Hij heeft een concept ontwikkeld met een alarmknop die na indrukken contact maakt met een alarmcentrale, waar men op 2 meter nauwkeurig de positie van de beller lokaliseert. De centralist van de alarmcentrale communiceert via een spreek-luister voorziening in de hulpknop met de klant en beoordeelt de hulpvraag. Schakelt indien nodig hulpdiensten in. Via een verkooporganisatie kunnen deze hulpknoppen met doorlopende contracten verkocht.


Activiteiten van het bedrijf

Men kan op zeer korte termijn snel opschalen door samenwerking met een bestaande succesvolle verkooporganisatie met bewezen track record bij een nationaal gekende onderneming. Voor deze opschaling welke direct kan worden opgestart is op korte termijn een bedrag van € 275.000 benodigd. Garantsteling van € 100.000. Opdrachtgever biedt hiervoor 20% van de aandelen aan, die een zeer aantrekkelijk dividend opleveren, naast terugbetaling van de investering.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.