Profiel nr. 65599

Café restaurant op unieke locatie buitengebied Winterswijk

25/10/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Eind 2016 sloot de onderneming haar deuren in de toenmalige opzet. Er wordt nu nog op kleine schaal gekookt. Voor 20 gasten een vast menu. In mei/juni 2018 gaat men naar een nieuwe locatie, reden om het bedrijfspand, dat gelegen is op een van de meest karakteristieke locaties van Winterswijk te koop aan te bieden.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijfspand met inpandige bedrijfswoning is gelegen in de buurtschap “Woold”, aan de rand van Winterswijk. “Woold is een kleinschalig gebied waar geen ruilverkaveling is geweest, hetgeen zich kenmerkt door een kleinschalig landschap met veel bos, een veengebied en als grote trekker de verrassende Slingebeek. Het restaurant is uitermate geschikt voor de toeristische gast. De regio kenmerkt zich door de vele toeristische activiteiten. Wandelen, fietsen, varen of winkelen in het centrum van Winterswijk, de onderneming biedt een zee aan mogelijkheden in de nabije omgeving en is een perfecte uitvalsbasis voor een leuk dagje weg. Gezien de locatie is het ook mogelijk andere concepten te voeren.


Overig

De capaciteit van het bedrijf bedraagt: Restaurant: 40 zitplaatsen Serre: 50 zitplaatsen Bar/winkel: 15 zitplaatsen Terras: 120 zitplaatsen Vraagprijs pand € 520.000,= k.k. Vraagprijs inventaris: € 40.000,= excl. BTW


Afbeeldingen
Café restaurant op unieke locatie buitengebied Winterswijk
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
500.000 - 1.000.000