Profiel nr. 65566

Ondernemer met marketingmodule zoekt zakenpartner Amsterdam/Utrecht

17/04/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Internetbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ondernemer met volledig ontwikkelde marketingmodule zoekt wegens succes een zakenpartner voor uitbreiding In Amsterdam of Utrecht. De marketingmodule heeft een optimale meerwaarde, getuige de tientallen jarenlange vaste abonnees van multinationals en MKB. Algemene informatie: Branche: geautomatiseerde marketing Rechtsvorm: B.V. Soort bedrijf: ICT Transactievorm: aandelen overdracht Financiële informatie: Omzet indicatie, abonnementen: 1000.000 Resultaat voor belasting: 250.000 Indicatie overnamebedrag: Vertrouwelijk Aantal medewerkers (in FTE): 20      


Activiteiten van het bedrijf

Geautomatiseerde en volledig doorontwikkelde marketing. Marketingmodule is een totaal oplossing en heeft een optimale meerwaarde, getuige de tientallen jarenlange vaste abonnees van multinationals en MKB.


Onderscheidend vermogen

Volledig ontwikkelde marketingmodule heeft een optimale meerwaarde, getuige de tientallen jarenlange vaste abonnees van multinationals en MKB. De marketingmodule is een succesvolle octopus op marketing gebied.


Overig

De marketingmodule is een succesvolle octopus op marketing gebied. Dit succes wil de eigenaar ondernemer uitbreiden door in Amsterdam of Utrecht een nieuwe zelfstandige unit te openen. De marketingmodule kan centraal door de abonnee ondernemer geregisseerd worden en de respons wordt gemonitord door statistieken, waarbij de kosten nihil blijven. Elke reclame campagne levert meetbaar vele malen meer op via internet en verschillende social media. Met een gering aantal mensen kunnen in een hele regio talloze nieuwe abonnees aangewonnen worden. Dit resulteert in en vaste en zeer stabiele inkomstenbron en altijd zeer tevreden en blijvende abonnees. Eigen vereiste vermogen zaken partner 100.000 voor het aandelenpakket en als zekerheidstelling voor het ‘later’ huren en inrichten van een kantoorpand.


Ondernemer met marketingmodule zoekt zakenpartner Amsterdam/Utrecht
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.