Franchisevestiging van Verhuurmakelaar in regio groot Amstelveen

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Bemiddelaar in onroerende zaken

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

De franchiseformule richt zich op de bemiddeling bij de verhuur van gestoffeerde (en gemeubileerde) woningen. Ad hoc wordt ook bemiddeld bij verkoop en beheer van objecten/panden. De primaire doelgroep is woningbezitters en beleggers. Er wordt voornamelijk verhuurd aan expats en bedrijven. De franchiseformule bestaat al ruim 15 jaar en werkt landelijk. De franchisevestiging is momenteel gevestigd in een representatief (gehuurd) kantoorpand in Amstelveen. De regio (Amstelveen en omstreken) kenmerkt zich als zeer ruim bovenmodaal en door de aanwezigheid van veel internationale bedrijven.


Overig

De nieuwe franchisenemer dient zowel Nederlands als Engels te spreken en (vloeiend) te schrijven en naast meer dan toereikend commercieel inzicht, contactuele eigenschappen ook service verlening hoog in het vaandel te hebben. Bezit van auto en rijbewijs zijn ook vereisten. Vanzelfsprekend krijgt de franchisenemer ondersteuning op vakinhoudelijk gebied, marketing en toegang tot het uitgebreide CRM-systeem. Een uitgebreide inwerkperiode is natuurlijk ook van toepassing. De franchiseformule heeft ook nog enkele andere regio’s beschikbaar.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.