Handelsonderneming in nieuwe en gebruikte meubelen

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Groothandel in consumentengoederen

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze handelsonderneming (groothandel en detailhandel) heeft een unieke marktpositie in nieuwe en gebruikte meubelen en interieurproducten. De eigen winkel met de allure van een authentieke brocante biedt een breed assortiment nieuwe en gebruikte producten aan. De bijzondere inkoopkanalen en boedelopkopen stellen de onderneming in staat de producten zeer aantrekkelijk te prijzen. Door het brede kwaliteitsaanbod tegen zachte prijzen trekt de winkel particuliere klanten uit zowel de regio als de rest van Nederland. Dankzij haar betrouwbaarheid, goede naam en scherp geprijsde producten heeft de onderneming langdurige relaties met groothandelaren in meer dan 10 Europese landen.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf, gevestigd in Noord-Brabant, bestaat al meer dan 20 jaar en onderscheidt zich door een voortdurend vernieuwd, aantrekkelijk geprijsd kwaliteitsaanbod in zowel nieuwe als gebruikte producten, de unieke shopping ervaring voor particulieren en de bijzondere inkoopkanalen.


Overig

De stabiele omzet in 2016 bedraagt ca. € 445.000 met een bedrijfsresultaat van meer dan € 200.000. De positionering en de reële mogelijkheid om de detailhandelsactiviteiten uit te breiden, geven een nieuwe eigenaar ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen. Er zal sprake zijn van een activa transactie. Overdracht van het bedrijf is volledig goïng-concern. De verkoopvraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 248.500,- inclusief goodwill voor overname van de klanten, alle handelscontacten en een gedegen inwerkperiode Een kleine handelsonderneming met een uniek winkelconcept , geschikt voor een energieke MBI-er met scherpe handelsgeest en voldoende eigen middelen of groothandel in nieuwe en gebruikte artikelen.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.