Patent revolutionaire motor

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Machine industrie

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Patent revolutionaire motor Onze relatie heeft een revolutionaire motor ontwikkeld en gepatenteerd met verbazende eigenschappen: Lineaire verbrandingsmotor: electronisch omschakelbaar naar benzine, (bio-) diesel, lpg, lng, waterstof. Geen krukas met draaiende drijfstangen, geen nokkenassen en geen kleppen. Deze motor is ca 50% kleiner, lichter, krachtiger, rendabeler en schoner dan huidige motoren. Naast toepassing als vervanger van conventionele motoren in voertuigen en van stationaire motoren is deze revolutionaire motor zeer geschikt als range extender bij hybride toepassingen in combinatie met elektrische krachtbronnen, zowel mobiel als stationair. Deze motor is gebouwd, doorontwikkeld, langdurig getest en vrij van kinderziekten. Als zeer bijzondere ontwikkeling bij de dringende behoefte naar optimaal en schoon rendement in deze tijd bevestigd door een Nederlands wereldwijd toonaangevend instituut. Aantrekkelijke participatie aangeboden ad € 450.000


Activiteiten van het bedrijf

Het uitvinden en ontwikkelen van een revolutionaire motor met de volgende eigenschappen: Verbrandingsmotor: benzine, (bio-) diesel, lpg, lng, waterstof, carbid. Geen krukas, drijfstangen, nokkenassen en kleppen. 50% kleiner, lichter, krachtiger en schoner dan huidige motoren. Geen oliewissel. Vervangt alle bekende motoren. Getest en als zeer bijzondere ontwikkeling bevestigd door toonaangevend instituut.


Onderscheidend vermogen

Lineaire verbrandingsmotor: electronisch omschakelbaar naar benzine, (bio-) diesel, lpg, lng, waterstof, carbid. Geen krukas, draaiende drijfstangen, nokkenassen en kleppen. 50% kleiner, lichter, krachtiger en schoner dan huidige motoren. Geen oliewissel. Vervangt alle bekende motoren. Getest en als zeer bijzondere ontwikkeling bevestigd door Nederlands toonaangevend instituut.


Overig

De nieuwste versie van deze universele motor wordt vervolgens gebouwd en door het instituut gepresenteerd aan de belangrijke spelers in de motoren- en automobielindustrie. Aan participant wordt een aandeel aangeboden in verhouding met de participatie en eventuele inbreng in andere vorm, zoals bijvoorbeeld mede ondernemen, realisatie en vermarkting.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.