Groothandel/retailer op gebied van hobbyartikelen

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
V.O.F.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf, gevestigd in Noord-West Nederland, is een producent-, groothandel en retailer op het gebied van hobbyartikelen. De leeftijd van de eigenaar is de reden van verkoop. Internationaal opererend bedrijf dat bekend staat om de goede kwaliteit van haar producten. Het bedrijf leverde het afgelopen jaar aan 37 verschillende landen. De producten van de onderneming zijn uniek, dat wil zeggen dat alle ontwerpen eigendom zijn van het bedrijf. De collectie bestaat voor het grootste deel uit eigen ontwerpen, aangevuld met enkele ontwerpen van externe ontwerp(st)ers. Naast de productie- en groothandelslocatie is er een winkel, waardoor het hele proces van idee tot verkoop aan de eindgebruiker vertegenwoordigd is binnen het bedrijf.


Overig

Indicatie overnamebedrag: nog overeen te komen.

De winkel en de groothandel zijn zowel gezamenlijk als los van elkaar te koop. Na ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er in overleg met onze opdrachtgever, is er een informatiememorandum beschikbaar. Indien u na het bestuderen van het informatiememorandum geïnteresseerd bent, wordt u gevraagd uw interesse concreet te maken. Een kennismaking met de algemeen manager is vervolgens mogelijk. Voor meer informatie over dit bedrijfsprofiel kunt u contact opnemen via het contact formulier.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.