Exploitatie zalen en studio’s Amsterdam

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Aangeboden: Exploitatie zalen en studio’s Amsterdam Het betreft een onderneming die 9 zalen en studio’s exploiteert en verhuurt ten behoeve van diverse sporten, fitness, dans, yoga, muziek, cursussen, lezingen, partijen, bruiloften et cetera. De ruimtes zijn zeer recent gebouwd en ingericht. Geschikt voor een partij die zelf activiteiten exploiteert en daarbij wil verhuren aan derden, dan wel voor een organisatie die wil doorverhuren. Het complex is gelegen in een buitenwijk van Amsterdam, goed bereikbaar en vrij parkeren. De 9 ruimtes hebben een totaal oppervlak van 725 m2, de huur bedraagt € 65.000. De ruimtes kunnen 7 dagen per week verhuurd worden. Voor deze locatie is horeca-, exploitatie- en terrasvergunning afgegeven. Het bar/café gedeelte is 239 m2. Het terras is 88,2 m2.


Overig

Eenmansbedrijf. Het bedrijfsteam bestaat momenteel uit de eigenaar. De omzet is stijgend en kan in de komende jaren variëren van €150.000 tot zeer aanzienlijk hoger bij een Ebitda na ondernemersbeloning van ca € 100.000 tot zeer aanzienlijk hoger. De activa van de onderneming hebben een economische waarde van € 574.000. De koopprijs is gesteld op € 375.000 De ondernemer wenst de onderneming te verkopen wegens emigratie. De huidige ondernemer is graag bereid het bedrijf met zorg en begeleiding over te dragen en desgewenst een leidinggevende te introduceren/in te werken.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.